Risikofrit spil på Danmark-Sverige – ingen gennemspilskrav

Få risikofrit spil på Danmark-Sverige hos Tipico. Du får 200 kr. risikofrit - uden gennemspilskrav.

I morgen aften skal det hele afgøres. Danmark tager imod Sverige i den altafgørende returkamp i EM-kvalifikationens knock-out-fase. Sverige vandt det første opgør i Stockholm med 2-1, så spændingen er intakt, og det er svært at udpege en favorit til at gå videre. Spiludbyderen Tipico er klar med et ganske lækkert tilbud til arvefjendeopgøret i Parken: Få et risikofrit spil på Danmark-Sverige – der er igen gennemspilskrav på evt. refunderet indsats. Det betyder med andre ord, at du kan få et 100% risikofrit spil på Danmark-Sverige – uden risiko for at tabe penge.

Sådan får du et risikofrit spil på Danmark-Sverige

  • Opret en konto hos spiludbyderen Tipico.
  • Log ind på din konto. Klik på “Indbetal” og vælg “Bonus code. Indtast bonuskoden DKSV200 og klik indbetal. Det 200 kr. risikofrie væddemål er nu aktiveret på din konto. Det er vigtigt, at du ikke vælger “Visa” eller anden indbetalingsform – du skal benytte ikonet der hedder “Bonus code”.
  • Sæt dit spil på Danmark-Sverige. Spillet kan sættes før eller under kampen i Parken. Det må gerne være en double indeholdende en anden kamp. Klik på boksen ‘Vis bonus?’ på din spillekupon og marker ‘Risikofrit væddemål’. Placer væddemålet.
  • Hvis du vinder dit væddemål, så udbetales gevinsten som normalt. Skulle du tabe dit spil vil du få refunderet indsatsen – uden krav om gennemspil.

Få risikofrit spil på Danmark-Sverige her

Det med småt

  • Du skal have minimum 200 kr. på din konto for at kunne tage imod tilbuddet.
  • Et risikofrit væddemål kan ikke placeres på “head-to-head”-væddemål.

Få et risikofrit spil på Danmark-Sverige af Tipico. Der er 200 kr. uden gennemspilkrav.

Tipico er mest kendt for sin brug af målmandslegenderne Peter Schmeichel og Oliver Kahn i reklamerne. Den tyske spiludbyder har dog også indgået en aftale med DBU således, at du fremover også vil se Tipicos navn og logo pryde bandereklamer osv. når landsholdet spiller. Tipico er en klassisk ordnung-muss-sein-bookmaker. Alt fungerer ned til detaljen på den enkle og strømlinede hjemmeside. Tipico tilbyder lige nu en 1.000 kr. velkomstbonus, som skal omsættes seks gange før den er spillet fri. Læs mere om Tipicos bonus her. Kender du ikke noget til spiludbyderen, kan du evt. starte ud med vores anmeldelse som du finder lige her.

Lige nu: Besøg Tipico.dk og få en lækker 100% bonus op til 1000 kr.