Scandic Bookmakers med tripleforsikring på Superligaen

Scandic Bookmakers tilbyder tripleforsikring på Superligaen

Spiludbyderen Scandic Bookmakers er klar med et tilbud til alle som godt kan lide at spille på Superligaen. Spil en række med minimum tre udfald til minimum odds 1.50, og få pengene tilbage hvis blot én af kampene misser. Du får pengene tilbage som en bonus, som skal spilles igennem én enkelt gang til odds 1.50 eller højere.

Sådan får du tripleforsikring på Superligaen

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind og sæt en triple på Superligaen (en triple er tre kampe). Du må gerne spille på flere kampe end tre, men det gør det selvsagt sværere at vinde. Dine valg skal alle være på minimum odds 1.50.
  • Skulle du blot misse én af kampene får du refunderet din indsats som en bonus. Bonussen skal spilles igennem én gang til min. odds 1.50. Du kan få op til 200 kr. refunderet.

Det med småt

  • Dette tilbud gælder kun for Superliga-kampe.
  • Tilbuddet gælder fra. d. 12. marts 2015 til d. 16. marts 2015 kl. 23.59.
  • Der kan både spilles pre-match og på live-betting.
  • Den maksimale bonus er 200 kr.
  • Bonussen vil blive krediteret indenfor 48 timer efter den sidste Superliga-kamp i runden er afsluttet.

Få tripleforsikring på Superligaen her

Tripleforsikring på Superligaen med Scandic Bookmakers

Husk også at Scandic Bookmakers ud over denne tripleforsikring på Superligaen er klar med yderligere tre gode tilbud. “Tøftings Top Tip” er et koncept, hvor spiludbyderens ambassadør Stig Tøfting leverer et ugentligt spilforslag på Superligaen. Hvis man følger Tøffes tip, og det ikke går hjem får man op til 100 kr. refunderet som en bonus – nøjagtigt som med tripleforsikringen. Du kan læse mere om det tilbud på spiludbyderens hjemmeside.

Slutteligt vil vi også gerne lige slå et slag for spiludbyderens “Bedste odds på Premier League og Superligaen”-kampagner. I begge kampagner er man garanteret de bedste odds på henholdvis Premier League og Superligaen. Læs mere om kampagnerne her.

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers

Læs alt om Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr

Tilmeld dig Scandic Bookmakers

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus