Scandic garanterer de bedste Premier League odds

Markedets bedste Premier League odds

Er du vild med Premier League og odds? Så er denne nye kampagne fra Scandic Bookmakers helt sikkert noget for dig. Spiludbyderen med de danske rødder garanterer nu markedets bedste Premier League odds.

Scandic Bookmakers vil i hele februar matche markedets højeste odds ved kampstart på alle hold i Premier League. Forskellen imellem spiludbyderens odds og markedets højeste odds vil blive udbetalt som kontanter til din Scandic-konto. Maksimal ekstra-gevinst er 1.000 kr. pr. spillerunde i Premier League. Tilbuddet gælder udelukkende for 1X2-spil sat før kampstart.

Få de bedste Premier League odds – sådan fungerer det

  • Tilbuddet gælder udelukkende for 1X2-spil sat på Premier League før kampstart – spillet skal være et single-spil.
  • Skulle det odds du får tilbudt af Scandic være lavere end markedets højeste, så får du differencen udbetalt til din Scandic-konto senest 48 timer efter resultatet foreligger. Det markedsledende odds indhentes af odds-sammenligningsservicen Oddschecker.com.
  • Live-væddemål er ikke kvalificerende for denne kampagne.
  • Kampagnen er gældende på alle Premier League-kampe, som spilles i perioden 31. januar 2015 – 28. februar 2015.

Få markedets bedste Premier League odds her

Scandic Bookmakers garanterer nu for markedets bedste Premier League odds

Spiludbyderen Scandic Bookmakers er en velkendt spiludbyder på det danske marked. Selskabet var i mange år blandt førsteudfordrerne til de mere etablerede konkurrenter, og bl.a. odds på lokale fodboldkampe og sports-begivenheder har været med til at give selskabet et markant antal danske kunder. I de senere år har selskabet dog levet en lidt mere tilbagetrukken tilværelse på det danske marked. Sammen med ejeren – britiske Sportingbet – tilbyder man dog stadig et ret attraktivt produkt. På det danske marked benyttes plæneklipperen Stig Tøfting som ambassadør, og det samarbejde har bl.a. udmøntet sig i en masse cashback-tilbud til danske kunder.

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers

Læs alt om Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr

Tilmeld dig Scandic Bookmakers

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus