Se FA Cup gratis hos Unibet

Se FA Cup gratis hos Unibet

Vi er nået til 1/8-finalerne i den traditionsrige engelske FA Cup, og weekenden byder på otte interessante opgør. Hvis du ikke har adgang til et tv og 6’eren, så kan du glæde dig over at du alligevel kan følge med i cup-turneringen over dem alle. Se FA Cup gratis hos Unibet – læs hvordan her.

 

Sådan kan du se FA Cup gratis hos spiludbyderen Unibet

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretage en indbetaling på minimum 80 kr. til din spilkonto. Så længe du har penge på din Unibet-konto eller spillet indenfor det seneste døgn, så kan du se FA Cup og alverdens sport ganske gratis.

Opret konto her og se masser af gratis livestreaming

Weekendens FA Cup-kampe

Ud over nedenstående kampe kan du også se Arsenal-Hull City live og gratis hos spiludbyderen. Kampen er gået i gang i skrivende stund, og figurerer derfor ikke på oversigten.

Se FA Cup gratis hos Unibet

Fem hold er gjort til favoritter i årets turnering. Arsenal, Chelsea, Tottenham og Manchester City og Manchester United er turneringens klart største favoritter. Med fem så stærke hold blandt de sidste 16 er der naturligvis lagt op til nogle dramatiske opgør med Premier League-klubberne som de største trækplastre. Arsenal har vundet den traditionsrige turnering de seneste to sæsoner – over henholdsvis Hull City og Aston Villa. I denne sæson er der nok en anelse mere kamp om trofæet, da flere af de store klubber har udspillet deres rolle i kampen om mesterskabet. Det drejer sig bl.a. om Manchester United og Chelsea – og Manchester City er heller ikke længere en oplagt kandidat til Premier League-trofæet.

Den gratis livestreaming er naturligvis tilgængelig på den device du nu foretrækker – dvs. mobil, tablet eller computer. Du kan også vælge at streame til dit tv via f.eks. Apple TV eller Google Chromecast.

Se FA Cup gratis hos spiludbyderen Unibet. Det kræver blot at du har penge på din spilkonto.

Se FA Cup kvit og frit her

FA Cuppen er ikke den eneste turnering, som du kan se gratis hos spiludbyderen. Unibet har også rettighederne til at streame spansk La Liga, italiensk Serie A, tysk Bundesliga, tysk 2. Bundesliga, fransk Ligue 1, engelsk The Championship, tyrkisk Süper Lig, hollandsk Æresdivisionen og en masse andre spændende ligaer. Af andre sportsgrene kan vi nævne NBA-basket, Bundesliga-håndbold, svensk ishockey (SHL), ATP- og WTA-tennis. Du kan læse mere om hvordan du kan se gratis live streaming her.

Læs mere om en af markedets absolut bedste spiludbydere her. Unibet tilbyder dig bl.a. et risikofrit 100 kr. spil på mobilen, hvis du endnu ikke har prøvet spiludbyderens mobile app.

(Artikelfoto: David Holt / Flickr)

Se den traditionsrige engelske cup-turnering kvit og frit hos Unibet