Spil en CL-double og få 50% af indsatsen oveni

Spil en CL-double og få 50% af din indsats oveni

Har du planer om at spille en double på aftenens Champions League-kampe? I så fald kan det give mening lige at tjekke dette tilbud fra Scandic Bookmakers ud. Spil en CL-double og få 50% af din indsats oveni som en bonus. Det er en relativ simpel måde at optjene bonusser på hos spiludbyderen, og gennemspilskravene er ganske overkommelige; tre gange til min. odds 1.50.

Sådan får du 50% oveni på en CL-double hos Scandic

  • Opret en konto hos spiludbyderen Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil en CL-double på min. 50 kr. hvor hvert odds er min. 1.70. Du må gerne spille flere end to kampe, men altså minimum en double. Både spil før eller under (live) kampene tæller med i dette tilbud.
  • Hvis du vinder på din kupon, så får du 50% af indsatsen oveni som en bonus. Bonussen skal gennemspilles tre gange til min. odds 1.50 før det er rede penge.

Spil en CL-double og få 50% ekstra oveni

Det med småt

  • Dette tilbud gælder fra d. 2. november kl. 00:00 til d. 5. november kl. 23:59.
  • Man kan spille sig til flere bonusser, men man kan maksimalt få bonus for 300 kr. i kampagneperioden.
  • Tilbuddet gælder også for Europa League-kampene, som spilles torsdag d. 5. november.
  • Systemspil og “luk væddemål” er ikke gyldige i forbindelse med dette tilbud.

Odds på rundens Champions League-kampe fra Scandic Bookmakers

Denne rundes Champions League-runde byder bl.a. på braget på Allianz Arena mellem FC Bayern og Arsenal. Hjemmeholdet Bayern har revanche til gode efter nederlaget på Emirates Stadium for to uger siden. Du kan se kampen direkte på TV3+ kl. 20.45 onsdag aften. Verdens største spiludbyder, Bet365, er klar med et risikofrit livespil på braget i München – uden krav om gennemspil på refunderede midler. Læs mere om tilbuddet her.

Scandic Bookmakers er et velkendt ansigt i den danske bettingverden. For mange år siden var det en af markedets fremmeste aktører, men i dag lever selskabet en lidt mere anonym tilværelse. Selskabet er blevet opkøbt af den store internationale aktør Sportingbet, og det har betydet en enorm forskel fra dengang til i dag. Produktet er i dag meget internationalt, og der er styr på teknikken. Læs vores anmeldelse af Scandic her – og læs mere om selskabets velkomsttilbud på 750 kr. her.

(Artikelfoto: Ronnie Macdonald / Flickr)

Få 50% ekstra ved at spille en CL-double hos Scandic Bookmakers