Spil på NHL eller NBA og vind 10.000 kr.

Spil på NHL eller NBA og vind 10.000 kr. hos Unibet

Spil på NHL eller NBA og deltag i lodtrækningen om 10.000 kr. hos spiludbyderen Unibet. Der er 100.000 kr. på højkant hver eneste uge, og hver mandag findes ti heldige vindere af 10.000 kr. Følg nedenstående nemme steps, og du er med i lodtrækningen på mandag.

Spil på NHL eller NBA og deltag i lodtrækningen om 10.000 kr.

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den grønne spiludbyder, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig konkurrencen på kampagnesiden. Kampagnesiden hedder “Kamp om 100.000 kr på amerikansk sport” og du finder den lige her.
  • Sæt et spil på 100 kr. på NHL-ishockey eller NBA-basket. Du bestemmer selv om spillet skal være et single- eller double-spil, blot dit odds er min. 1.40. Du optjener et lod til lodtrækningen for hver gang du spiller for 100 kr. på de to amerikanske sportsgrene. Du er nu med i lodtrækningen, som finder sted hver mandag. Der findes ti heldige vindere, som alle stikker afsted med 10.000 skattefri kroner.

Deltag i konkurrencen lige her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Et kvalificerende spil på NHL eller NBA er påkrævet. Spillet skal afgøres i den pågældende kampagneuge.
  • Du må ikke benytte spiludbyderens specielle cash-in-funktion. Systemspil tæller heller ikke med.

Spil på NHL – verdens bedste ishockeyliga

NHL er ubetinget verdens bedste ishockeyliga, og de seneste år har ligaen tilmed fået dansk islæt. Favoritter til at løfte årets Stanley Cup er Washington Capitals og Pittsburgh Penguins med henholdsvis Alexander Ovechkin og Sidney Crosby i spidsen. Der er heldigvis hele fem danske spillere repræsenteret blandt de sidste 16 hold i slutspillet. Jannik Hansen og Mikkel Bødker (San Jose Sharks), Oliver Bjorkstrand (Columbus Blue Jackets), Frederik Andersen (Toronto Maple Leafs) og Lars Eller (Washington Capitals). Størst chance for at hente trofæet er sidstnævnte klub, der med superstjernen Ovechkin og svenske Nicklas Bäckström på holdkortet har været i NHL-slutspillet otte gange på ni år. Måske vi får en dansk vinder af Stanley Cup-trofæet i denne sæson?

Første runde i slutspillet er netop begyndt, og vi kan se frem til en række spændende “bedst ud af 7”-opgør.

Spil på NHL hos Unibet - se oddsene til slutspillet

Spil på NBA – verdens bedste basketballliga

Når vi snakker NBA er vi ikke så heldige i forhold til danskere. Der er naturligvis – fristes man til at sige – ingen danskere med i den uhyggelig stærke NBA-liga. Efter 82 hårde grundspilskampe er man også her nået frem til slutspillet. 16 hold skal kæmpe om Larry O’Brien-trofæet, og to hold er spået de klart største chancer. Golden State Warriors har været en magtfaktor i årets grundspil, og med det gyldne firkløver Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson og Draymond Green har de på papiret det klart stærkeste mandskab. Sidste år viste Cleveland Cavaliers dog at Golden State kan besejres, og således er Cavaliers med kongen LeBron James forsvarende mestre. Det skal dog med til den historie, at sidste sæson var Kevin Durant ikke en del af Golden State Warriors, så med ham på holdkortet er holdet naturligvis gigantisk forbedret.

Husk at du kan livestreame alle NBA-kampe direkte og ganske gratis hos Unibet. TV2 Sport viser også udvalgte kampe.

Spil på NBA hos Unibet - se oddsene på årets slutspilsdeltagere

(Artikelfoto: Matt Janicki / Flickr)

Få et risikofrit spil på 100 kr. på Unibets lækre betting-app til mobilen