Spilforslag: Arsenal-Middlesbrough

Få cashback på op til 500 kr. hvis Arsenal vinder med mindst to over Middlesbrough

Liga: FA Cup
Kamp: Arsenal-Middlesbrough
Kampstart: Søndag d. 15. februar kl. 17.00
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.44 hos Bet365
TV: 6’eren

Arsenal tager imod Middlesbrough i FA Cuppens 1/8-delsfinale, og vi er klar med optakt og spilforslag på søndagens kamp på Emirates.

Arsenal er godt kørende for tiden, og søndag har holdet fra Nordlondon chancen for at kvalificere sig til kvartfinalen i den traditionsrige FA Cup. Modstanderen er Middlesbrough fra den næstbedste række – også kaldet The Championship. 13 sejre i de seneste 17 kampe vidner om et hjemmehold i særdeles god form. Angrebsspillet kører flot, og offensiven er i det hele taget holdets store styrke. Alexis Sanchez har været den helt store oplevelse på Emirates i denne sæson, og er allerede en oplagt kandidat til årets bedste nyindkøb i ligaen. Arsenal mangler lige det sidste for at kunne følge med Chelsea og Manchester City i ligaen, så FA Cuppen må betegnes som den oplagte chance for Arsene Wenger til at vinde noget sølvtøj i denne sæson.

Boro fører sin egen række og er måske på vej tilbage til det fine selskab i England. Det er efterhånden en del år siden vi kunne opleve holdet med bl.a. Juninho, Ravanelli, Emerson og vores egen Mikkel Beck i den bedste engelske række. Klubben har i mange år levet en stille tilværelse i den næstebedste række, men nu kan det være at det er tid til et comeback til rampelyset. Søndagens kamp på Emirates kan give et fingerpeg om holdet fra Riverside har det der skal til, for at spise kirsebær med de helt store.

Arsenal er uden et par spillere til søndagens opgør. Aaron Ramsey er helt sikkert ude, mens der er tvivl om Alexis og Jack Wilshere. Chileneren er netop kommet tilbage efter en skade, og spørgsmålet er om Arsene Wenger tør involvere en af sine bedste spillere. Nyindkøbet Gabriel – som åbenbart ikke snakker engelsk?! – ser ud til at få chancen i centerforsvaret i stedet for Mertesacker eller Laurent Koscielny.

Boro er uden midterforsvarer Dani Ayala, men ellers ser truppen relativt fit ud. Holdet har vundet de seneste seks kampe – bl.a. den yderst overraskende 2-0 sejr over Manchester City på Etihad. En kamp hvor Boro dog var spillet ned under græstæppet, men på forunderligvis kunne tage hjem med en flot sejr over et af topholdene i Premier League.

Vi tror at Arsenal bliver endestationen for Middlesbrough. Boro har stor fokus på oprykningskampen i The Championship, og har været igennem et stramt program den seneste måned. Senest spillede de i midtugen på Blackpools hærgede græstæppe, og spillet var langt fra imponerende. Blot 2-1 over ligaens absolutte bundprop kunne det blive til. Arsenal har i Carzola, Özil, Giroud, Rosicky, Welbeck og Walcott et hav af offensive profiler, der kan åbne et defensivt forsvar. Og defensivt vil alt andet lige være Boros udgangspunkt på frygtindgydende Emirates. De bør gå efter en omkamp på Riverside Stadium, så uafgjort er helt sikkert et godt bud på udeholdets forhåbninger. The Gunners har vundet de seneste otte hjemmekampe (i alle turneringer), og der må være en markant forskel på Premier League og Premiership.

Vi spiller hjemmesejr til Arsenal til 1.44. Det er ikke jordens største odds, og der er heller ikke lagt op til storsejr. Vi er dog ret sikre på, at Arsenal i nuværende form sagtens kan prikke en enkelt eller to ind hos Konstantopoulos i Boros mål. Odds på hjemmeholdet ligger og svinger på 1.47-1.48 hos Betfairs spillebørs, så det kan også være en mulighed. Held og lykke til dem der følger.

Arsenal-Middlesbrough spilles søndag d. 15. februar kl. 17.00 og kan ses direkte på 6’eren.

Spiludbyderen NordicBet er i øvrigt ude med et godt tilbud på kampen. Få op til 500 kr. tilbage på fire udvalgte væddemålstyper, hvis Arsenal vinder med minimum to mål. Læs mere under kampagner her.

Læs vores anmeldelse af Bet365

Læs alt om Bet365s velkomstbonus til alle nye kunder

Opret konto hos Samuel L Jackson og co; Bet365

Besøg live-kongen Bet365 og få en lækker 100% bonus op til 1000 kr.