Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Bet365

bet365

Bet365

Bet365 er med base i hjemlandet England en af de hurtigst voksende spilleselskaber på det internationale marked. Ejet af Coates-familien er selskabet gået fra succes til succes de senere år, og er i dag verdens største privatejede spilleselskab. Spiludbyderen fra Stoke-on-Trent er ikke overraskende hovedsponsor for det lokale Premier League-mandskabe Stoke City og dets stadion The Bet365 Stadium. Bet365 er kendt for at tilbyde en særdeles attraktiv livebetting-platform, og på det seneste har de også været pionerer indenfor spil på mobilen.

Spiludbyderen er herhjemme blevet en rigtig populær aktør og det vurderes at Bet365 er den næststørste spiludbyder på det danske marked efter Danske Spil (målt på brutto spilleindtægt). Det er bl.a. sket via en særdeles aggressiv eksponering på Kanal5, 6’eren og de andre Discovery Network TV-kanaler. Hvem har ikke set de utallige reklamer med Samuel L. Jackson? Man vurderer Bet365 til at være blandt de tre største spiludbydere på det danske marked, og det er ikke uden grund. Produktet er ganske enkelt verdensklasse og perfekt til vi danskere.

Dansk produkt

Bet365 har til trods for deres store fokus på det internationale marked også tid til, at fokusere på det danske marked. Efterhånden tilbydes der ganske mange odds på danske sportsbegivenheder, sportsgrene og specialspil. Den meget britiske kommunikationen i TV-reklamerne er ganske misvisende – Bet365 tilbyder et ganske flot produkt til danske kunder. Bet365 tilbyder odds på rigtig mange danske ligaer, og tilbyder live betting på danske kampe helt ned til serie-niveau. Det skinner igennem, at selskabet har danske odds-sættere ansat udelukkende til at servicere det danske marked.

Spiludbud

Spiludbuddet er måske det største man overhovedet kan opdrive på nettet. Der er altid tusindvis af vidt forskellige spilmuligheder, og man kan være sikker på, at både udvalg af sportsgrene, spiltyper, specialspil og ikke mindst live-betting-events er bugnende stort. Spiludbuddet trumfes næppe af nogen konkurrenter, og er du på udkig efter odds på en obskur lille kamp/begivenhed er Bet365 et godt bud.

Hjemmeside

Bet365s hjemmeside er ganske nem at gå til. Fokus er lagt på live betting, og man finder lynhurtigt frem til de odds, som man er på udkig efter. Efter at spiludbyderen er gået fra Flash over til HTML5 er hjemmesiden blevet superhurtig, og den trækker ikke længere så meget power fra din laptop/computer. Hjemmesiden er naturligvis på dansk, og er i det hele taget meget bruger- og begyndervenlig. Siden er lavet så den tilpasser sig skærmens størrelse, og der er flere muligheder for at personliggøre udseendet. Ekstra features som lyd, animationer, tv-oversigt og liveodds-kalender gør siden til en lækker oplevelse. Hjemmesiden er gennemført, og der er kælet for de små detaljer. Farverne er lige til den mørke side med dominerende grå og grønne nuancer, så du skal måske lige vænne dig til det lidt “tunge” farveudtryk.

Live betting

Bet365 er helt fantastisk, når det drejer sig om live betting. Kun Betfair og Bwin (tilbage i Danmark fra 2016) er på omgangshøje med Bet365 ift. live betting. Udbuddet af kampe og begivenheder er gigantisk, og den tekniske løsning virker helt perfekt. Som kunde kan man også drage nytte af det store udvalg af kampe og begivenheder, som der bliver tilbudt ift. gratis live streaming. Det er naturligvis gratis at se med så længe man har penge på kontoen, og Bet365 har fra tid til anden indhentet rettigheder på ganske attraktive kampe og begivenheder. Vi har bl.a. nydt italiensk Serie A, tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og spansk La Liga-fodbold streamet i god kvalitet og med minimal forsinkelse. Bet365 er kongen indenfor live betting, og enhver med interesse for live betting bør unde sig selv oplevelsen.

Mobil

Bet365 er også på mobil-delen med i det absolutte førerfelt. Via mobilen kan du tilgå hele udvalget af spilleobjekter, og specielt ift. live betting er mobilen interessant. På en nem og intuitiv måde får man serveret de begivenheder der er i gang lige nu og de mest spillede kampe, og man kan derfra selv navigere rundt i en brugervenlig app. Hele molevitten kan naturligvis tilgås uanset om man har en iPhone, Android eller Windows-mobil. Vi har bl.a. testet den spritnye iPhone-app, og vi har kun rosende ord at sige. Har du ikke lyst til at hente app’en, så kan herlighederne også tilgås via browseren på din mobile enhed.

Besøg den britiske live-konge og få lækker 100% bonus op til 1000 kr.

Oddsfan.dk karakterer

Dansk produkt
8.5
Spiludbud
8.5
Hjemmeside
9
Live betting
10
Mobil
9
9

Live betting kongen!

Er du til live betting er Bet365 et must. Bet365 tilbyder markedets bedste udvalg af live betting odds, kampe og markeder - både på web og mobil. Softwaren er helt i top, og udvalget af odds sprænger alle rammer. Det er ikke uden grund, at Bet365 på rekordtid er blevet verdens største privatejede bookmaker. Vi kan på alle måder anbefale Bet365 - uanset om du er nybegynder eller rutineret gambler.
Forrige indlæg

There are no older stories.