Spilforslag: Arsenal – Monaco

Spilforslag til Emirates Cup: Arsenal - Monaco

Liga: Emirates Cup
Kamp: Arsenal – Monaco
Kampstart: Søndag d. 3. august kl. 17.20
Spilforslag: Over 2.5 mål
Odds: 1.68 hos Betfair
TV: Canal9

Arsenal tager imod Monaco i den traditionsrige træningsturnering Emirates Cup. Med to offensive mandskaber på banen mener vi, at der er god værdi i at spille på over 2.5 mål i kampen.

Arsenal er begyndt forberedelserne til en ny og spændende sæson i Premier League. Debuchy, Ospina og ikke mindst Alexis Sanchez er tre af tilgangene i en trup, der om to uger åbner sæsonen imod Crystal Palace. Wenger har som altid holdt lidt igen med muldvarpeskindet, og kun Alexis Sanchez må betegnes som et køb af de helt store. Igår lørdag spillede Arsenal imod portugisiske Benfica, og den kamp vandt London-klubben overbevisende 5-1 – bl.a. på en fornem indsats af Sanogo. Sanogo, som umiddelbart ikke ligner et førstevalg til en af pladserne i front, stod bag intet mindre end fire mål. Det ser ud til at Arsene Wenger får et luksusproblem med et angreb bl.a. tællende Sanogo, Sanchez, Giroud og hjemvendte Joel Campell. I dag skal Wenger så op imod sin gamle klub Monaco, og den kamp vil franskmanden naturligvis satse benhårdt på at vinde.

Storsatsende Monaco lagde i går ud med at spille 2-2 imod Valencia i en kamp, der bød på usikkert forsvarsspil og to selvmål. I front har Monaco den gamle målræv Berbatov til at husere, og han forventes sammen med det franske supertalent Martial, at udgøre angrebet i dagens kamp på Emirates. Et kvarter før tid fik Radamel Falcao comeback, og han forventes også i aktion i dag imod Arsenal. Monaco-holdet stiller også med profiler som Moutinho, Ocampos og nyindkøbet Tiemoue Bakayoko, så det er bestemt et slagkraftigt mandskab, som klubben fra fyrstendømmet entrerer Emirates Stadium med.

Det spændende aspekt i Emirates Cup er, at mål tæller for ét point, så Arsenal optjente f.eks. 8 point for 5-1 sejren over Benfica. Det specielle system betyder naturligvis, at der er lagt op til offensivt fodbold, og der blev da også scoret 10 mål i de to kampe i går.

Vi vurderer, at de to hold i dag vil give os en kamp med mindst tre mål. Monaco er tvunget til at vinde kampen, hvis de skal have nogen chance for at vinde turneringen. Arsenal-holdet er proppet med offensive typer, og vi kan ikke se hvordan de to hold kan levere en målfattig omgang i dag. Man kan sige meget om Arsenal, men et betonforsvar har de altså ikke, og det kan Monaco forhåbentlig udnytte i dag. Kampene i går var særdeles målrige, og med lidt mere skarphed kunne holdene faktisk have scoret flere mål. Oddset på over 2.5 mål er faldet lidt siden i går, men man får stadig 1.68 hos Betfair. Unibet og NordicBet giver 1.65, mens Bet365 er nede i 1.63.

Kampen kan i øvrigt ses direkte på Canal9. Held og lykke til dem der følger.

Se højdepunkter fra Arsenal – Benfica

http://youtu.be/IObwylewpF0

Se højdepunkter fra Monaco – Valencia

http://youtu.be/wj9KecyaPKM

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.