Spilforslag: Barca – Atletico

Optakt og spilforslag til Barcelona - Atletico Madrid

Liga: La Liga
Kamp: Barcelona – Atletico Madrid
Kampstart: Lørdag d. 17. maj kl. 18.00
Spilforslag: Hjemmesejr til Barcelona
Odds: 1.91 hos Betfair
TV: Canal 9

FC Barcelona tager imod Atletico Madrid i en kamp, som afgør den spanske La Liga i allersidste runde. Det bliver ikke mere spændende. Vi tager pulsen på de to hold, og er også klar med et spilforslag.

Barcelona har overraskende nok stadig chancen for at vinde det spanske mesterskab til trods for en række skuffende resultater på det seneste. Efter nedturen imod netop Atletico Madrid i Champions League-semifinalerne har holdet bl.a. tabt til Real Madrid i den spanske cup-finale og Granada i ligaen, og tilmed spillet uafgjort imod både Elche og Getafe. Resultater der vidner om, at holdet slet ikke er på det niveau som de plejer at være på. Katalanerne styrer stadig kampene i stor grad, og det skal også siges, at spillet alligevel ikke er så dårligt som resultaterne indikerer. Holdet har brændt kæmpechancer i den seneste tid, som de normalt ville putte i rusen med største selvfølgelighed. Det er med andre ord utroligt, at de ikke har opnået bedre resultater end tabellen indikerer.

Atletico Madrid har ligesom Barca ikke haft sin bedste periode på det seneste. Måske er kræfterne ved at slippe op for Diego Simeones tropper? I hvert fald er truppen ikke lige så bred som katalanernes, og det er langt hen ad vejen de samme spillere, der har været i aktion i sæsonen. Spillet har heller ikke været så sprudlende som først på sæsonen, og bl.a. i sidste uges remis imod Malaga var holdet rigtigt sløjt spillende. Det kan være gummiben, men det kan også være at holdet bare er slidte efter en sæson, der er forløbet over alle forventninger. I næste uge spiller Atletico Champions League-finale imod byrivalerne fra Real, og det er en kamp der kan få indvirkning på denne kamp. Kan Atletico styre at være med i to så vigtige kampe på en uge? Eller bliver det for meget for et hold, der består af spillere, der ikke nødvendigvis plejer at spille med hvor det er sjovt.

Barcelona forventes at have både Neymar, Piqué og Alba tilbage efter skader. De har været særdeles savnet, og der er trods alt en niveauforskel på disse verdensklassespillere og deres afløsere. Neymar starter formentlig som joker på bænken, og han vil være oplagt at sætte ind overfor nogle trætte Atletico-spillere senere i kampen.

Der er ikke det store at berette fra Atleticos trup. Superstriker Diego Costa er med igen efter at have døjet med en mindre skade i nogle uger. Der er tvivl om Cristian Rodriguez, men han er uanset ikke at finde i startopstillingen.

Barcelona har faktisk spillet bedst i de indbyrdes opgør i denne sæson. Det er meget muligt at Atletico har trukket det længste strå i Champions League, men det var mere held end forstand – specielt på Camp Nou. Barcelona har været tættere på sejr end resultaterne viser, og vi vurderer også, at hjemmeholdet i denne kamp vil få et stort spillemæssigt overtag. Barca er tvunget til sejr, og de skal angribe fra første fløjt. Atletico er mestre med uafgjort, så de skal sådan set bare holde det ene point de kommer til Camp Nou med. Det kan være en fordel at de kan spille henholdende, men det kan bestemt også være en ulempe. Det kan være en yderst farlig strategi at lade Barca tage initiativet og tøjlerne. Indrømmet – Atletico har spillet noget fantastisk flot fodbold set over hele sæsonen, og specielt defensiven har imponeret. Imod Barcelona kæmper de fleste forsvar dog oftest forgæves, og vi vurderer at Barcas uheld ikke kan fortsætte. Det der også tæller i Barcas favør er, at Atleticos angreb ikke fungerer som tidligere på sæsonen. Scorer Barca får Atletico det svært længere fremme på banen, og kampen kan sagtens blive en målfattig affære. To hold der begge virker trætte kan sagtens levere en skuffende kamp, men at holde Barcelona fra at score igen – den tror vi ikke på.

Mand for mand er der ingen tvivl om at hjemmeholdet har klart det bedste mandskab. De spiller også bedre fodbold på dagen, og vi tror at dette er DAGEN. Indbyrdes har Atletico Madrid overtaget med fire uafgjorte og en sejr over Barcelona i denne sæson, men kampene har til trods for dette været på Barcas præmisser. Barca – Atletico er en lækkerbidsken for alle fodboldfans, og afslutningen på den spanske liga kan ikke blive mere spændende. Vi tror at Messi og co. hiver en kneben sejr i hus, og spiller på hjemmesejren. Man kan hente odds 1.91 hos Betfair, mens flere andre udbydere ligger helt nede på 1.80-1.85.

Barcelona:

Jose Pinto, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Daniel Alves, Xavi Hernandez, Iniesta, Sergio Busquets, Pedro Rodriguez, Alexis Sanchez og Lionel Messi

Atletico Madrid:

Thibaut Courtois, Diego Godin, Filipe Luis, Juanfran, Miranda, Thiago, Koke, Arda Turan, Gabi Fernández, Raul Garcia og Diego Costa.

Læs vores anmeldelse af Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.