Spilforslag: Barcelona – Atletico Madrid

Spilforslag til Champions League-kvartfinalen mellem Barcelona og Atletico Madrid.

Liga: Champions League
Kamp: Barcelona – Atletico Madrid
Kampstart: Tirsdag d. 1. april kl. 20.45
Spilforslag: Hjemmesejr til Barcelona
Odds: 1.57 hos Betfair
TV: TV3 Sport 1

Barcelona tager imod ligarivalerne fra Atletico Madrid i en ren spansk Champions League-kvartfinale. Vi tror at hjemmebane-fordelen afgør aftenens kamp, og spiller derfor på en Barcelona-hjemmesejr til odds 1.57.

Barcelona har for alvor fundet melodien den seneste måned. Sejren over Manchester City i 1/8-finalerne var aldrig rigtig i fare, og den fornemme skalp blev fulgt op med en sejr i El Clásico over de evindelige rivaler fra Real Madrid. I angrebet udgør Messi, Alexis og Neymar en trio, som scorer efter behag, og Barca-holdet har været med i en håndfuld ganske målrige kampe på det seneste. Kritikerne er som altid på pletten med kritik om den evindelige boldbesiddelse, men ser man på hvor mange mål Barca scorer, så er kritikken ikke helt berettiget. I den hjemlige La Liga scorer holdet næsten tre mål pr. kamp, så det er klart, at der skal noget ekstraordinært til i aften for at lukke ned for den frygtindgydende angrebsmaskine.

Atletico fører noget overraskende La Liga ét point foran aftenens modstander. Holdet har under Diego Simeone udviklet sig til at være et flot spillende kollektiv, og at holdet i år spiller med om både Champions League og La Liga er ganske imponerende. Hvorfor så spille imod et hold, som har vundet de seneste seks kampe vil nogle nok spørge? Vi mener ikke, at Atletico spillemæssigt har nået højderne fra tidligere på sæsonen, og de seneste sejre har været ganske jævnbyrdige opgør. Atletico er måske ikke spillemæssigt der hvor de skal være, og man kan også stille spørgsmålstegn ved, om den manglende rotation er ved at vise bagsiden af medaljen.

Barcelona må til aftenens opgør undvære målmand Victor Valdes, og det må siges at være en markant svækkelse. Vi er på ingen måder imponeret over afløseren Jose Pinto. Ud over en sprællemand i målet kan holdet stille op i stærkeste opstilling, efter at have kørt på halv blus i weekendens sejr over Espanyol. Atletico Madrid må undvære midtbaneprofilen Raul Garcia, som er i karantæne. Så sent som i dag er der opstået tvivl om holdets absolut største stjerne Diego Costa. Costa måtte udgå af gårsdagens træning, og ifølge træner Diego Simeone bliver Costa ikke klar til tirsdagens brag. Det kan naturligvis være et kæmpe bluff, så det skal vi ikke lægge så meget i, men er han ikke med, så er det intet mindre end en katastrofe for Atletico.

De to hold har spillet nogle meget lige indbyrdes opgør i denne sæson. Alle tre opgør er endt uafgjorte, men det hører med til historien, at Barcelona har været klart dominerende i disse opgør. Specielt Super Cup-opgørene sad Barcelona stærkt på, men på det tidspunkt var offensiven ikke helt oppe i det gear, som vi vurderer at de er nu. Som tidligere nævnt har holdet vundet seks kampe i streg, men det har til tider ikke været imponerende, og modstanderne har også været en omgang blandede bolcher.

Vi vurderer, at Barcelona har alle chancer for at hente et godt resultat imod Atletico i aften. Hjemmebanen er naturligvis en fordel man ikke kommer udenom, men også den øjeblikkelige spillemæssige form og erfaringen med Champions League-slutspillet peger i katalanernes retning. Atletico kan sagtens leve med et knebent nederlag, så de vil helt sikkert lade Barcelona styre kampen fra første minut. Vi tror ikke, at de kan holde stand over 90 minutter. Vi spiller derfor hjemmeholdet til odds 1.57 hos Betfair. Andre spiludbydere følger trop med odds 1.53 og 1.52 – henholdsvis Bet365 og Betsafe. Gamblerne kan måske også lade sig friste af et handikap-spil på Barcelona. Flere udbydere er ude med odds helt oppe på 2.58 for en Barcelona-sejr (-1.5).

Barcelona:

Jose Pinto, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Daniel Alves, Xavi Hernandez, Andres, Iniesta, Sergio Busquets, Alexis Sanchez, Lionel Messi og Neymar.

Atletico Madrid:

Thibaut Courtois, Diego Godin, Filipe Luis, Juanfran, Miranda, Mario Suarez, Koke, Arda Turan, Gabi Fernández, David Villa og Diego Costa.

Se optakt hos Unibet med Anders Sigdal, Per Marxen og Jacob Gaxe Gregersen. Unibet kører som altid med overtidsforsikring på Champions League.

Læs vores anmeldelse af Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.