Spilforslag: Bayern München-Darmstadt

Liga: Bundesligaen
Kamp: Bayern München-Darmstadt
Kampstart: lørdag d. 20. februar kl. 15.30
Spilforslag: Over 3.5 mål
Odds: 2.00 hos Betfair
TV: Eurosport

Lørdag eftermiddag tager frygtindgydende Bayern München imod oprykkeren Darmstadt i Bundesligaen. Bayern cruiser naturligvis imod mesterskabet, mens oprykkerne som forventet ligger i den halvtunge ende af tabellen. Vi forventer en målrig affære, og spiller på over 3.5 mål til odds 2.00 hos spillebørsen Betfair.

Bayern München er desværre ved at dræbe al spændingen i den hjemlige Bundesliga, og holdet fra Sydtyskland har kun sig selv at takke, hvis mesterskabet sensationelt skulle glippe. Holdet har hele otte point ned til Dortmund, og stort set alle med forstand på fodbold har allerede givet klubben fra Säbener Straße titlen. Holdet skal på tirdag op imod Juventus i Champions League, og selv om spillere og træner benægter at tankerne er på den kamp, så ved vi alle, at det ikke kan undgå at få indflydelse på lørdagens kamp.

Oprykkerne fra Darmstadt liger pt. på en godkendt 13.-plads i rækken, men der er kun fire point ned til Bremen og en nedrykningsplads. Kampen om at undgå nedrykning er faktisk endnu mere spændende end topdysten i rækken, og Darmstadt har naturligvis fokus på hvad der rører sig i bunden. I sidste uges kamp imod Leverkusen (nederlag på 1-2) fik seks Darmstadt-spillere et gult kort, og hele fem af disse er derfor ude imod suveræne Bayern München. Til gengæld bør de så være klar til næste uges vigtige hjemmekamp imod nedrykningsrivalen Werder Bremen. Det kan naturligvis være et tilfælde, men det kan udadtil virke som om holdet har solgt kampen imod Bayern.

Tilbud: Få forhøjede odds på FA Cuppen i denne weekend

Bayern-coach Pep Guardiola får tilgang af to spillere til opgøret imod Darmstadt. Verdensmester Mario Götze og forsvarsspilleren Benatia er begge med igen, så dermed er der snart styr på skadessituationen i det sydtyske. Kun Javier Martinez og Boateng er stadig ude.

Darmstadt-træner Dirk Schuster må som sagt undvære en del spillere til det svære opgør på Allianz Arena. Vigtigste afbud må siges at være anfører Sulu i forsvaret (bliver afløst af venstrebacken Luca Caldirola), men også midtbanen lider hårdt med hele tre karantæner. Gondorf, Niemayer og Heller er alle ude – læg dertil en fjerde midtbanespiller Rausch. Alle fem spillere er stamspillere i Darmstadt, så det ser svært ud for en trup som i forvejen ikke er specielt dyb.

Bayern München-Darmstadt opstillinger

Bayern München – mulig startopstilling

Manuel Neuer, Lahm, Kimmich, David Alaba, Juan Bernat, Xabi Alonso, Arjen Robben, Thomas Müller, Douglas Costa, Kingsley Coman og Robert Lewandowski.

Darmstadt – mulig startopstilling

Mathenia, Garics, Rajkovic, Junior Diaz, Caldirola, Jungwirth, Vrancic, Sirigu, Kempe, Rosenthal og Wagner

Bayern har vundet alle ti hjemmekampe i Bundesligaen i denne sæson. Den imponerende målscore hedder 34-3, så Allianz Arena er bestemt ikke et sted, hvor modstanderen kan se frem til de store resultater. Darmstadt er normalt ganske fornuftigt spillende på udebane med en solid defensiv, men med så mange ændringer på holdet er det svært at se, at de skal kunne bevare den fornuftige defensiv. Ethvert hold kan få problemer på Allianz Arena, og et afbudsramt Darmstadt-hold tilhører bestemt også den kategori.

Hjemmeholdets scoringsmaskine har ikke fungeret helt så optimalt som den plejer, så denne kamp er en kærkommen mulighed for endnu en sejr med tenniscifre. Helt så galt går det måske ikke, men vi tror ikke at Darmstadt kan slippe fra München uden at lukke et par kasser ind i hver halvleg.

Vi spiller på over 3.5 mål til odds 2.00 hos spillebørsen Betfair. Det bør der være mindst 50% chance for. De andre spiludbydere følger trop med odds i omegnen 1.85-1.95. Et andet spil kunne være at spille på Bayern med handikap (-2.5) til odds 1.70. Det spil kræver formentlig et mål mindre, men så skal man satse på at Bayern ikke lukker en kasse ind. Uanset – det er bestemt også et godt bud på et spil.

Bayern München-Darmstadt odds fra Betfair

Bayern München-Darmstadt spilles lørdag d. 20. februar kl. 15.30 og kan ses direkte på Eurosport. Du kan også livestreame kampen gratis hos spiludbyderne Unibet og Bet365. Læs mere om gratis livestreaming her.

Spiller du på kampen mellem FC Bayern München og SV Darmstadt på spillebørsen Betfair, så vær opmærksom på at spiludbyderen både har en spillebørs og en regulær sportsbook. Ovenstående odds er taget fra spillebørsen. Læs mere om spillebørsen her. Hvis du endnu ikke har spillet hos Betfair før, så kan du drage nytte af spiludbyderens flotte velkomstbonus på 350 kr.

(Artikelfoto: Ungry Young Man / Flickr)

Se Bayern München, Dortmund og alle de andre i Bundesligaen gratis