Spilforslag: Brøndby-Randers

Optakt og spilforslag til Brøndby-Randers

Liga: Superligaen
Kamp: Brøndby – Randers
Kampstart: Søndag d. 14. september kl. 17.00
Spilforslag: Hjemmesejr
Odds: 1.88 hos Betfair
TV: Canal 9

Brøndby tager imod Randers i det der meget vel kan blive Daniel Aggers comeback-kamp for klubben fra Vestegnen. Vi tror at et udsolgt Brøndby-stadion hjælper hjemmeholdet til sejr, og spiller et rent 1-tal til odds 1.88.

Brøndby har haft muldvarpeskindet oppe de seneste par måneder, og truppen nærmer sig en uhørt høj standard, som vi ikke har set i mange år. Holdet har fået en godkendt start på den nye Superliga-sæson, og forsøger halsende at følge med FC Midtjylland, som har fået en kanonstart. De seneste to kampe er vundet, og det på ganske fornuftig vis. Sejrene over FC Nordsjælland og SønderjyskE er vigtige – selv om sæsonens hidtidige modstandere ikke har været bl.a. de stærkeste i ligaen (fraregnet FC Midtjylland naturligvis). Brøndbys indsats i europæisk regi er derimod ikke værd at skrive hjem om. To forsmædelige nederlag til belgiske Club Brugge-hold dæmpede midlertidigt euforien på Vestegnen, men Daniel Aggers comeback i den blå-gule trikot har siden da ændret alt. Brøndby Stadion er for længst udsolgt til dagens kamp, og det kan blive en kæmpe fordel for hjemmeholdet. En dampende hed Faxe-tribune bør nok give de blå heste en del sved på mulen.

Det evindelige midterhold Randers har også fået en okay start på sæsonen. For randrusianerne gælder det dog også, at man kun har mødt ét decideret tophold, og det var også FC Midtjylland. Et nederlag til svage OB i forrige runde må få panderynkerne frem hos træner Colin Todd. Randers er dog altid et svært hold at slå, og styrken er helt klart en god organisation. Vi skal ikke forvente et sprudlende Randers-hold i dag, men et hold som må satse på kontra og dødbolde. Randers har i øvrigt som det eneste hold slået kæmpeoverraskelsen Hobro – et hold som Brøndby som bekendt tabte til.

Brøndby er til dagens kamp uden Ariel Nunez og Christian Nørgaard, mens Thomas Frank til gengæld kan råde over de tre nye i truppen; Pukki, Fridjonsson og ikke mindst Daniel Agger. Det er endnu tvivlsomt om Agger er med fra start, men hvis han er 100% klar er der ingen tvivl. Agger er uden sammenligning den bedste forsvarsspiller i Superligaen, så hans comeback bliver et kæmpe boost for Brøndby og ligaen i sin helhed. Det er også det boost, som bl.a. lægger til grund for dagens spil.

Randers er uden fløjspiller Jonas Borring og angriber Nicolai Brock-Madsen, mens svenske Ishak til gengæld er med i truppen efter en mindre forstrækning. Alt i alt ikke de store ændringer for kronjyderne.

Vi tror at Brøndby trækker det længste strå i dag. De kommer nok ikke til at skære Randers midt over, men en snæver sejr er også nok for vores spil. De to hold plejer at spille nogle særdeles jævnbyrdige opgør, og dagens kamp bliver nok ikke en undtagelse. Aggers combeback og et fyldt stadion må dog give så meget gejst og selvtillid, at hjemmeholdet langt hen ad vejen kan lade sig bære frem. Vi spiller Brøndby-sejren til odds 1.88 hos Betfair. Flere af de andre spiludbydere er nede på både 1.78 og 1.80, så find det bedste odds før du sætter dit spil.

Hos Scandic Bookmakers kan du i dag spille på Brøndby som en del af Tøftings Top Tip. Spil på Brøndby, og hvis de ikke vinder over Randers får du din indsats – op til 100 kr. – refunderet som en bonus. Læs mere hos Scandic Bookmakers.

Brøndby truppen

1. Lukas Hradecky (GK), 16. Michael Falkesgaard (GK), 3. Fredrik Semb, 5. Martin Albrechtsen, 6. Martin Ørnskov, 7. Thomas Kahlenberg, 8. Alexander Szymanowski, 9. Teemu Pukki, 11. Johan Elmander, 12. Frederik Holst, 14. Elba Rashani, 15. Mikkel Thygesen, 17. Riza Durmisi, 18. Lebogang Phiri, 20. Dario Dumic, 21. Andrew Hjulsager, 22. Daniel Agger, 23. Patrick da Silva og 25. Holmbert Fridjonsson.

Randers truppen 

1. Karl-Johan Johnsson, 3. Christian Keller, 4. Johnny Thomsen, 5. Mads Agesen, 6. Jeppe Tverskov, 7. Elmar Bjarnason, 10. Mikael Ishak, 13. Mads Fenger, 14. Kasper Junker, 16. Kasper Fisker Jensen, 17. Jonas Kamper, 18. Edgar Babayan, 21. Alexander Fischer, 22. Jacob Dehn Andersen, 23. Viktor Lundberg, 25. Ögmundur Kristinsson, 30. Djiby Fall, 33. Adama Tamboura og 38. Nicolai Poulsen.

(Billede: Martin Lysholt Nielsen)

Se højdepunkter fra sidste gang Brøndby og Randers mødtes på Brøndby Stadion

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.