Spilforslag: Dortmund – Real Madrid

Dortmund tager imod Real Madrid i Champions League.
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Liga: Champions League
Kamp: Dortmund – Real Madrid
Kampstart: Tirsdag d. 8. april kl. 20.45
Spilforslag: Over 2.5 mål
Odds: 1.57 hos NordicBet
TV: TV3 Sport 1

Dortmund tager imod Real Madrid i returopgøret i kvartfinalen i Champions League. Første opgør endte 3-0 til Real Madrid i en forestilling, der virkede til at være ganske lidt jævnbyrdig. Real Madrid gad ikke så meget, og Dortmund kunne ikke så meget. Vi tror at de to hold igen lader netmaskerne blafre, og satser på at der igen bliver scoret over 2.5 mål.

Dortmund leverer en omgang svingende fodbold i øjeblikket. I nogle kampe lyser de gevaldigt op og spiller noget flot fodbold, mens de i andre kampe spiller jævnt uoplagt, og præsterer langt under hvad man kan forvente fra sidste års Champions League-finalister. I første kamp i Madrid var kampen i realiteten ovre for Dortmund allerede efter 3 minutter, da Gareth Bale bragte madrilenerne på sejrskurs. Efter det første mål gik det blot ud på, at hente et fornuftigt udgangspunkt med hjem fra Santiago Bernabéu. Det gik dog ikke helt efter planen, og med 0-3 i første kamp ser det mere end svært ud i forhold til videre avancement.

Real Madrid leverede heller ikke en overbevisende præstation i den første kamp i Madrid, men alligevel hentede de en komfortabel sejr. Resultatet blev fulgt op med en overbevisende 4-0 sejr hos hjemmestærke Real Sociedad i weekenden – i øvrigt uden Cristiano Ronaldo, som sad over pga. en mindre skade. Det virker til, at kongeklubben har fået lagt afstand til nederlaget i El Clásico til Barcelona, og i både Champions League og La Liga ligger holdet rigtigt godt med.

Real Madrid har det ene ben i semifinalen, men hjemme på Signal Iduna Park er Dortmund tvunget frem til angreb for at gribe den minimale chance for et Madrid-kollaps. I den første kamp havde Dortmund bolden overraskende meget, og Real fokuserede primært på kontra-angrebene. På hjemmebane kan Dortmund ikke tillade sig at varme bolden alt for meget, og Madrid er som altid på jagt efter masser af mål, så vi tror, at der er pæne chancer for minimum tre mål. Det ligger simpelthen ikke i Reals DNA, at gå efter at fedte et marginalt nederlag med hjem.

Både Dortmund og Real er oftest involveret i meget målrige kampe. 12 af Dortmunds 15 seneste  kampe er gået over 2.5 mål, mens det for Reals vedkommende er 13. Det er over tre år siden, at Real sidst gik fra banen i en Champions League kamp uden at score, og de har scoret i 34 kampe i streg lige siden.

Dortmund er stadig uden en række profiler, men Robert Lewandowski er tilbage, og det er en klar forstærkning af Dortmund-offensiven. Ronaldo forventes også at være tilbage, og han vil som altid forsøge at score og gå efter scoringsrekorderne. Hele 14 mål er det blevet til i blot otte Champions League-kampe i denne sæson.

Vi satser på en målrig kamp mellem de to offensive mandskaber, og spiller over 2.5 mål til odds 1.57 hos NordicBet. Husk at du kan få 100 kr. gratis at spille for hos NordicBet.

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Opret konto hos NordicBet

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk