Spilforslag: FC København – FC Midtjylland

Optakt og spilforslag til FC København - FC Midtjylland

Liga: Superligaen
Kamp: FC København – FC Midtjylland
Kampstart: Fredag d. 15. august kl. 19.30
Spilforslag: Over 2.5 mål
Odds: 1.89 hos Betfair
TV: TV3+

Nummer to og tre fra sidste års Superliga mødes i Parken i et opgør, der for begge holds vedkommende er opvarmning til næste uges europæiske udfordringer. Ugen har budt på en masse uro omkring forhandlingerne mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen, og en potentiel strejke truer ude i horisonten. Vi tror at kampen går hen og bliver målrig, og spiller derfor på over 2.5 mål.

FC København har fået en ganske dårlig åbning på den nye Superliga-sæson, og nedturen kulminerede i søndags, da oprykkerne fra Hobro tog fusen på mesterskabsfavoritterne og vandt 3-0 i Parken. Det var et yderst overraskende nederlag, og specielt fordi FCK blot nogle dage inden havde vist rigtigt gode takter imod ukrainske Dnipro i Champions League-kvalifikationen. Indtil i søndags kunne man godt argumentere for, at københavnernes offensiv var holdets helt store problem pt., men nu bør man vel også tale om den usikre defensiv. Det er ganske enkelt uhørt, at en oprykker på den måde skal udstille ligaens med afstand bedste og dyreste trup – uagtet at alt naturligvis også lykkedes for jyderne.

FC Midtjylland har fået sig en anderledes god sæsonstart. Tre sejre og et nederlag er det blevet til indtil videre, og det rækker til en delt førsteplads. I sidste runde blev SønderjyskE slået relativt nemt, og det ser ud til at Riddersholms tropper også vil lege med hvor det er sjovt i denne sæson. Kun i AaB-kampen så holdet usikkert ud, men siden er holdets helt store forsvarsprofil, Erik Sviatchenko, endelig tilbage. Holdet spiller flot fodbold og producerer masser af chancer til Duncan, Sly, Sisto, Andersson og de andre offensive kræfter.

FCK stiller trods strejketruslen i stærkeste opstilling. De må dog undvære Zanka, som er i karantæne, og der er tvivl om i alt tre spillere. Det drejer sig om Bengtsson, Cornelius og Toutouh. Vi tror ikke at de alle melder fra, men uanset er der tale om tre af FCKs bedste spillere indtil videre i sæsonen.

FCM er uden Patrick Banggaard og Rilwan Hassan, som begge er i karantæne. Der er lidt tvivl om nytilkomne Tim Sparv, mens Kristian Bak forventes klar. Det vil være en overraskelse, hvis ikke Sviatchenko er med igen.

De to hold plejer at byde på særdeles underholdende og målrige kampe. Der er scoret 25 mål i de seneste seks indbyrdes opgør, og bl.a. sidste sæson bød på to målrige kampe – henholdsvis 1-5 i Parken og 2-3 i Herning. FC Midtjylland er som regel involveret i målrige kampe, og syv af de seneste otte Superliga kampe er gået over 2.5 mål.

Vi stiller os lidt undrende overfor, at oddset på “over 2.5 mål” er oppe i 1.89. Det er ganske velbetalt set i lyset af de to holds til tider usikre forsvar og midtjydernes stærke offensiv. Disse faktorer bakkes op af statistikken, så vi tager imod 1.89 med kyshånd. Betfair er markedsleder med 1.89, men du kan også få 1.83 og 1.82 hos henholdsvis Bet365 og NordicBet.

Held og lykke til dem der følger.

Se højdepunkter fra sidste gang FC København og FC Midtjylland mødtes i Parken

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.