Spilforslag: FC Vestsjælland – FC København

Spilforslag: FC Vestsjælland - FC København

Liga: Superligaen
Kamp: FC Vestsjælland – FC København
Kampstart: Lørdag d. 2. august kl. 15.00
Spilforslag: 2 (udesejr til FCK)
Odds: 1.98 hos Betfair
TV: Canal 9

FC Vestsjælland tager imod mesterskabsfavoritterne fra København i en kamp, som på papiret ligner Davids kamp imod Goliath. Vi føler os ret sikre på, at FC København tager alle tre point med sig hjem til hovedstaden.

FC Vestsjælland har fået en okay start på Superligaen i “år 0” efter den defensive maestro Ove Pedersen. I første runde var man yderst tætte på at hente point i Farum, mens det i sidste uge blev til en flot sejr over et OB-hold i total opløsning. Ove Pedersens afløser Michael Hansen ser ud til at have sluppet tøjlerne, og holdet spiler ikke så defensivt og kynisk som i de seneste par sæsoner. Det er svært at konkludere, hvordan FCV kommer til at klare sig i år, men overordnet set har holdet ikke kvalitet nok til at spille med i top 8. Dertil er truppen simpelthen for tynd. Startopstillingen kan måske overleve i Superligaen, men det er også så langt det rækker.

FC  København er som altid mesterskabsfavoritter, og med et helt nyt hold er der lagt op til at Ståle & co. skal vaske sidste års skuffelse af sig. Den helt store udfordring bliver at spille de mange nye spillere sammen, for der er ingen tvivl om at de nye spillere holder høj klasse. FCK har på papiret med afstand den bedste trup i Danmark, og det bliver spændende at se, hvor længe der går før man kan gå på banen “som et sammentømret hold”. Der er dog ikke plads til de store udsving allerede nu i sæsonen. Dels så vi hvordan en skuffende start i Superligaen sidste år ødelagde det i sidste ende, og dels spiller holdet allerede nu kvalifikationskampe til Champions League. Efter et skuffende 0-0 resultat i Silkeborg i første runde viste holdet i sidste uge tegningen til noget stort. FC Nordsjælland blev slået på overbevisende vis, og resultatet blev fulgt op med 0-0 i den svære udekamp i Ukraine. To resultater der indikerer, at FCK allerede nu kan være på rette spor. Offensiven halter stadig, men til dagens kamp kan nyindkøbet Mussis få debut, og mon ikke det vil skærpe både Corner og de Ridder? Begge har set lidt uskarpe ud i de første par kampe.

FCV imod FCK bliver ikke en walk-over for de københavnske favoritter. Tværtimod. FCV er ikke nogen prygelknabe, og FCK har endnu ikke fået gang i sin offensiv. Cornelius, Jørgensen, de Ridder og Mussis bør dog være for stærke for FCV, som i dag møder et hold af en helt anden klasse end både FCN og OB. FCK skal omstille sig fra den defensive tilgang i Ukraine til igen at styre kampen, og det kan sagtens betyde at holdet kommer lidt i problemer.

FCV må stille op uden angriber Tshibamba og en af klubbens største profiler, Lumb.

FCK er uden Rurik Gislason, og selv sagt Mellberg som har stoppet karrieren. Sæsonens mest spændende indkøb, Franco Mussis, er klar til debut for løverne, og det samme er det svenske nyindkøb Mikael Antonsson. Startopstillingen er yderst svær at spå om, da Ståle forventes at spare nogle spillere til næste uges returkamp imod Dnipro. Uanset er det en knaldstærk trup, som FCK tager til Slagelse med, og 2-3 ændringer bør ikke betyde det store.

FC Vestsjælland: Mikkelsen, Bozga, Østli, Lund-Jensen, Nymann, Madsen, Kristiansen, Due, Dal Hende, Festersen og Sørensen.

FC København: Andersen, Høgli, Nilsson, Antonsson, Bengtsson, Kadrii, Delaney, Toutouh, Jørgensen, De Ridder og Cornelius.

En lige kamp venter på Harboe Arena Slagelse i dag. Vi forventer dog, at FCK trækker sig stærkest ud af duellen, og det er der flere årsager til. FCK-holdet er selv med reserve/marginal-spillerne bedre end FCV, og selv om hjemmeholdet må formodes at være mere sammenspillet, så er det et særdeles skræmmende hold, som Ståle i dag kan stille op med. FCK kan ikke blive ved med at være så tamme i offensiven, og FCVs nye lidt mere tilskuervenlige spillestil bør betyde en mere åben dyst end først antaget. Københavnerne kan måske tage noget af det “europæiske tempo” med sig til Slagelse, og det bliver der brug for i en kamp, som hjemmeholdet formodentlig ikke kommer til at dominere.

Oddset på mesterskabsfavoritterne FCK skal ikke være næsten “dobbelt op”, når man møder en kandidat til nedrykningskampen. Selv i et presset program bør københavnerne køre denne hjem på autopilot. Vi forventer en relativ sikker et- eller to-målssejr til FCK, og tager imod odds 1.98 hos Betfair. Bet365 følger op med 1.91, mens FCK-sponsoren Unibet er helt nede i 1.85.

Held og lykke til dem der følger.

(Billede: Unibet)

Læs vores anmeldelse af Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.