Spilforslag: FCK – Dnipro

Optakt og spilforslag til Champions League-kvalifikationskampen mellem FCK og Dnipro.

Liga: Champions League kval.
Kamp: FC København – Dnipro
Kampstart: Onsdag d. 6. august kl. 20.00
Spilforslag: Under 2.5 mål
Odds: 1.72 hos Betfair
TV: TV3+

FC København tager imod ukrainske Dnipro i returopgøret i Champions League-kvalifikationen. Første kamp i Ukraine var en taktisk affære og sluttede som den begyndte: 0-0. Vi forventer at returopgøret også bliver jævnbyrdigt og taktisk, så vi spiller på under 2.5 mål til odds 1.72.

FC København er startet den nye sæson ganske svingende, og det er lidt svært at konkludere noget på baggrund af indsatsen indtil videre. Skuffende resultater imod Silkeborg og FC Vestsjælland tyder på at holdet ikke er der, hvor de burde være. Omvendt så har holdet imponeret flot imod FC Nordsjælland og tilmed i udekampen i Ukraine. De fire kampe sender meget forskellige signaler, så dagsformen er måske ikke det allerbedste argument for et spil på denne kamp.

Dnipro kan ikke være tilfredse med 0-0 i hjemmekampen, og er derfor tvunget til at score minimum en enkelt gang i Parken. Dnipro har i de seneste fem kamp ikke været involveret i målrige kampe, og en kamp imod et forsigtigt FCK-mandskab lugter heller ikke af et brag af en kamp. Dnipro har kun lukket sølle to mål ind i de seneste seks kampe, så Cornelius & co. står overfor en svær udfordring. Begge hold er videre med en kneben 1-0 sejr, så det er slet ikke utænkeligt at begge hold vil gå ind til kampen særdeles forsigtigt. Ståle Solbakken kan slet ikke være tilfreds med den hidtidige indsats af sine angribere, mens forsvarsspillet til tider har virket ganske fornuftigt. Der er lagt lidt op til en kamp i mellem to hold, som pt. er bedst i kontrafasen, så det bliver spændende at se hvem der tager teten.

Københavnerne stiller op i stærkeste opstilling, og Ståle Solbakken har ingen nye skader eller karantæner at forholde sig til. Følgende 18 spillere skal spille FCK videre til en plads i Champions League-playoff-runden.

1. Stephan Andersen
2. Tom Høgli
3. Pierre Bengtsson
4. Per ”Pelle” Nilsson
6. Claudemir
7. Franco Mussis
8. Thomas Delaney
9. Bashkim Kadrii
10. Nicolai Jørgensen
11. Andreas Cornelius
15. Mikael Antonsson
18. Daniel Amartey
21. Johan Wiland
22. Steve De Ridder
23. Marvin Pourié
24. Youssef Toutouh
25. Mathias ”Zanka” Jørgensen
32. Danny Amankwaa

Det har været lidt svært at opdrive informationer om den ukrainske trup, men så vidt vi kan forstå, er der ikke noget afgørende nyt. Uanset ville et par ændringer ikke ændre forudsætningerne for spillet markant.

En målfattig kamp venter i Parken, og en smal sejr til et af holdene er ikke utænkelig. Vi vurderer, at der er en pæn chance (risiko?) for maksimalt to mål, og spiller derfor under 2.5 mål. Dnipro er favoritter ifølge bookmakerne, men vi er måske ikke helt enige. FC København plejer at være gode og supermotiverede, når de spiller europæisk fodbold i Parken. Juventus, Galatasaray, Rubin Kazan og selveste FC Barcelona er blot nogle af de hold, som FCK har imponeret imod på hjemmebanen i Telia Parken. Vi får odds 1.72 hos Betfair, mens Bet365 og Unibet følger trop med henholdsvis 1.65 og 1.62. Danske Spil er helt nede i 1.60.

Kampen kan ses direkte på TV3+. Held og lykke til dem der følger.

Se højdepunkter fra Dnipro – FC København

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.