Spilforslag: FCK-Randers

Vi er klar med optakt og spilforslag til FCK-Randers

Liga: Superligaen
Kamp: FCK-Randers
Kampstart: Søndag d. 22. marts kl. 19.00
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.87 hos Betfair
TV: TV3+

Søndag er en gigantisk lækker fodboldsøndag med bl.a. Liverpool-Manchester United og El Clásico mellem Barcelona og Real Madrid. I den hjemlige andedam spilles der også et interessant opgør i Superligaen; FCK-Randers. Vi lader op til kampen med en optakt og spilforslag.

FC København har fået en glimrende start på forårssæsonen, og hovedstadsklubben er bedste bud på en udfordrer til FC Midtjylland i kampen om guldet. Desværre for københavnerne fortsætter FCM deres solide pointhøst, så Ståle & co. kan derfor kun gøre sit bedste og håbe på hjælp fra de andre hold. Ikke desto mindre er opgøret imod Randers derfor ganske vigtigt i og med at Randers er med i den sjove ende af tabellen. Holdet ligger på tredjepladsen før søndagens opgør, og har dermed stadig muligheden for at hente en forjættet Europa League-plads.

FCK går fra sejr til sejr lige nu og specielt sejren hjemme over ærkerivalen Brøndby for to uger siden var vigtig for moralen. Der er stadig et spinkelt håb om guld til hovedstadsklubben, men det forudsætter praktisk talt, at man vinder alle resterende kampe i Superligaen. Ni point op til midtjyderne er ikke sådan lige at hente. I sidste uge fik FCK fedtet en 1-0 sejr i land i Esbjerg, og holdet viste at man kan vinde selv om spillet ikke lige kører på skinner. Cornelius stod bag den enlige træffer, og de mange FCK-fans håber at fyrtårnet snart er tilbage i den velkendte topscorer-rolle.

Randers er gået helt i stå siden nytår. Efter premieresejren i Farum over FCN er det kun gået en vej pointmæssigt, og holdet kan kun takke sit gode efterår for ikke at have mistet terræn i tabellen. Holdet har tabt til Silkeborg og tre af de bedre hold i rækken (FCK, AaB og FC Midtjylland). Holdet spiller knapt så dårligt som resultaterne hentyder, men der er nu alligevel stor forskel på holdet nu og i efteråret. Randers er på ingen måde en målmaskine, og når de små marginaler så ikke er med dem, så kan resultaterne lynhurtigt gå til den anden side.

FCK har igen styr på midterforsvaret med Zanka og Antonsson klar til indsats. Ellers er der ingen ændringer i en brølstærk FCK-trup. Bashkim Kadrii og Kris Stadsgaard er stadig ude, men det er ikke nye skader.

Randers FC må undvære den islandske landsholdsspiller Elmar Bjarnason, mens der er lidt tvivl om Johnny Thomsen. Det kan være at Colin Todd snart er tvunget til nogle rokeringer efter tre nederlag i streg.

FCK-Randers plejer at være en ganske jævnbyrdig affære, og vi forventer ikke at københavnerne blæser kronjyderne ud af banen. De to hold mødtes senest for blot tre uger siden i Parken, og der skulle straffesparkskonkurrence til for at afgøre pokalkampen efter 0-0 i ordinær tid. Faktisk har Randers overtaget hvis man ser på de seneste fem kampe, og så stor forskel er der heller ikke på nummer to og tre i rækken. Vi vurderer dog, at et genopstanden FCK-hold har det der skal til for at slå Randers, som virker til at have toppet for tidligt på sæsonen. Ludwig Augustinsson har gjort det fremragende for FCK og har tilført venstresiden en helt ny dimension. Kan FCK få gang i Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen oppe i front, så ser det svært ud for modstanderne. De har begge vist opadgående formkurve, men scorer naturligvis stadig alt for få mål.

Vi spiller på ren hjemmesejr til løverne fra FC København. Hos Betfair bliver vi belønnet med odds 1.87 for det, og det er rigeligt til at vi slår til. De andre spiludbydere ligger i intervallet 1.70-1.85, så spillebørsens odds er ganske fint. Vi forventer en forholdsvis jævnbyrdig affære, men FCK har lige det ekstra der skal til. En kneben 1-0 eller 2-0 sejr til hjemmeholdet er ikke et helt dumt bud på et resultat.

FCK-Randers spilles søndag d. 21. marts kl. 19.00 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på FCK-Randers hos Betfair

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.