Spilforslag: Juventus-Napoli

Juventus-Napoli - optakt og spilforslag til topbraget i Serie A

Liga: Serie A
Kamp: Juventus-Napoli
Kampstart: Lørdag d. 13. februar kl. 20.45
Spilforslag: 1-tal
Odds: 2.26 hos Betfair
TV: 6’eren / live streaming hos Unibet

Lørdag aften er der topbrag i den italienske Serie A, når Juventus tager imod Napoli. Det er en kamp mellem de eneste to klubber, som reelt kan løbe med årets Scudetto. Napoli fører rækken med to point ned til Juventus, så kampen bliver superafgørende for hvem der løber med mesterskabet. Begge hold er i fremragende form, men vi tror nu alligevel mest på hjemmeholdet. Vi spiller en Juve-sejr til odds 2.26 hos spillebørsen Betfair.

Juventus har vundet 14 kampe i streg i ligaen, hvilket er en ganske imponerede bedrift. Yderligere har holdet ikke lukket mål ind i de seneste syv kampe (fem i ligaen og to i Coppa Italia). Efter en noget svingende start på sæsonen har holdet under træner Allegri virkelig fundet storformen, og hvad der tidligere så ud til at blive en katastrofesæson, er nu vendt til det modsatte. Holdet er velspillende og selv om målene ikke flyder i stride strømme plejer sejrene nu alligevel at være ganske komfortable. Oppe i front udgør Paulo Dybala og Alvaro Morata en frygtindgydende duo, og de fleste har allerede glemt de sidste sæsoners store scoringsmaskine Carlos Tevez. På midtbanen er Pogba igen på toppen, og den unge franskmand ser ud til at gå en stor fremtid i møde.

Napoli er også helt ustyrlige i denne sæson. Holdet spiller flot og offensivt fodbold, og i angrebet bomber argentinske Higuain løs. 24 mål i 24 kampe er det blevet til for den tidligere Real Madrid-angriber, og det skal blive spændende at se om Juve får lukket ned for en af Europas farligste angribere pt. Higuain er 11 mål foran Dybala på topscorer-listen, så kampen er også en direkte duel mellem Serie As to farligste angribere. Napoli har vundet otte kampe i streg, så der er også her tale om et hold i rødglødende form. Ikke siden Maradona-tiden har holdet fra Syditalien haft så stærkt et hold.

Annonce: Få 100 kr. risikofrit spil på mobilen

Juventus plejer at have godt styr på gæsterne fra Napoli. Den Gamle Dame har vundet de seneste fire indbyrdes opgør på Juventus Stadium, mens holdet fra Syditalien vandt det første møde i denne sæson med 2-1 i Napoli. Det var dog før Juventus-maskinen kom rigtigt i gear, så spørgsmålet er om det har nogen betydning. Opgørene mellem de to hold plejer at være ultradramatiske, og et rødt kort er nærmest mere reglen end undtagelsen. Det er helt sikkert ikke utænkeligt, at lørdagens affære vil byde på en del advarsler og måske også et par udvisninger.

Træner Allegri må til lørdagens kamp se bort fra Mandzukic, Asamoah, Khedira, Caceres og Chiellini. Fraværet af forsvarsgeneralen Chiellini er naturligvis et stort tab, mens Khediras afbud er mindre vigtigt. Khedira afløses på midtbanen af bundsolide Sturaro, mens rutinerede Barzagli tager over i forsvaret.

Træner Sarri må hos gæsterne se bort fra Grassi, men det er bestemt ikke noget succestræneren kommer til at ligge søvnløs over. Den unge italiener har ikke spillet en eneste kamp i sæsonen. Derudover er det en skades- og karantænefri trup, som drager til Torino.

Juventus-Napoli – mulige startopstillinger

Juventus

Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra, Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Morata og Dybala.

Napoli

Pepe Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Jorginho, Hamsik, Callejon, Higuain og Insigne.

Juventus har et mere rutineret hold, og det kan vise sig at være udslagsgivende i lørdagens opgør. Med en håndfuld spillere fra det italienske landshold som grundstamme har Juve de seneste par sæsoner formået at spille med noget nær samme opstilling. Tabet af det vigtige trekløver i sommers (Tevez, Pirlo og Vidal) er efterhånden en saga blot, og afløserne er virkelig trådt i karakter.

Det er naturligvis lidt et sats at spille imod et hold, som har vundet de seneste otte kampe i Serie A, men der er alligevel ikke tale om hold af Juves kaliber. For blot tre uger siden mødte napolitanerne Inter i Coppa Italia, og her vandt milaneserne 2-0 på Stadio San Paolo. Napoli stillede ikke op i stærkeste opstilling, men det viser nu alligevel, at når holdet møder den absolutte top, så er det ikke en walkover. Roma var det seneste hold der tog point fra Napoli i ligaen – og det understreger vores pointe. Sidste uges spinkle 1-0-sejr hjemme over Carpi på et mål scoret på straffe imponerer heller ikke, så selv om Napoli er flyvende er de til at snakke med hvis modstanden er god nok. Og hvem er mere skræmmende end Juve, som igen i år har muligheden for at vinde The Treble?

Det er ikke ofte man får odds 2.26 på Juve på hjemmebane i Serie A. Ja, Napoli er supergode. Og ja, kampen bliver jævnbyrdig. Men mon ikke Juve får listet en kasse eller to ind bag Pepe Reina i Napoli-målet. Vi tror på de zebrastribede og spiller på et rent 1-tal til odds 2.26. Vil man sikre sig lidt kan man vælge at spille Juventus draw-no-bet – dvs. at man får pengene tilbage ved uafgjort. Det odds ligger på cirka 1.57 hos Betfair – og det er naturligvis en anelse mere sikkert.

Juventus-Napoli odds fra Betfair

Odds på Juventus-Napoli hos Betfair

Spilforslag fra Unibet-eksperterne

I ovenstående optaktsvideo diskuterer Unibet-eksperterne Zak Egholm og Anders Sigdal topkampen i Italien. De to eksperter hæfter sig specielt ved Chiellinis afbud, som kan vise sig at få stor indflydelse på kampen.

Juventus-Napoli spilles lørdag d. 13. februar kl. 20.45. Kampen kan du se livestreamet direkte hos Unibet. Læs mere om gratis livestreaming her.

Hvis du endnu ikke har spillet hos spillebørsen Betfair, kan du læse mere om spiludbyderen med markedets højeste odds i vores anmeldelse. Læs mere om spillebørsen her.

(Artikelfoto: Leandro Ceruti / Flickr)

Se topopgøret i Serie A ganske gratis hos spiludbyderen Unibet