Spilforslag: Juventus-Roma

Odds, optakt og spilforslag til Juventus-Roma

Liga: Serie A
Kamp: Juventus-Roma
Kampstart: Søndag d. 24. januar kl. 20.45
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.61 hos Bet365
TV: Eurosport DK

Søndag aften er der topbrag i den italienske Serie A, når de forsvarende mestre fra Juventus tager imod hovedstadsklubben AS Roma. Vi har god fidus til hjemmeholdet, og spiller derfor 1-tallet til 1.61 hos Bet365.

Juventus er i forrygende form lige nu, og FIAT-klubben har vundet intet mindre end ti Serie A-kampe i streg. Efter en katastrofal start på sæsonen, så kører det lige nu for Buffon & co. og holdet nærmer sig så småt førstepladsen i rækken. Kun Napoli kan følge med Den Gamle Dame i nuværende tempo, og de fleste forventer at det bliver en kamp mellem de to klubber når scudettoen skal overrækkes. Det tog sin tid for Juve at spille sig i form i denne sæson. Holdet mistede tre bærende kræfter i sommerpausen (Pirlo, Tevez og Vidal) og dermed var tre stamspillere fra næsten-The Treble-sæsonen væk og skulle erstattes. Tre af erstatningerne – Dybala, Sandro og Mandžukić – virker alle som kompetente afløsere, og de har alle spillet en stor rolle i Juves genrejsning i de seneste par måneder.

Klubben fra den evige stad, Roma, er ikke overraskende også at finde i toppen igen i år. Klubben har netop hentet manager Spalletti tilbage til klubben, i håbet om at forbedre den nuværende femteplads i rækken. Ambitionerne er tydeligvis større i Rom, og en Champions League-plads er som minimum kravet. Roma har faktisk også gang i en mindre streak. Klubben har ikke tabt i seks Serie A-kampe i streg – desværre er fem af disse endt uafgjort. Spalletti debuterede på trænerbænken i sidste uge med en skuffende 1-1-løsning hjemme imod Verona, så den helt store fyringsreaktion lader vente på sig.

Få risikofrit 200 kr. spil på Arsenal-Chelsea

Juventus-træner Allegri kan stille med sit allerstærkeste hold, og der er ikke nogen nye skader eller afbud. Der er lidt tvivl om Caceres, Barzagli og Evra, mens kun Pereyra helt sikkert mangler for de forsvarende mestre, og spørgsmålet er om han ville spille hvis han var klar.

Roma-træner Spalletti må stille op uden en håndfuld spillere, hvor rutinerede Maicon og Gervinho er de to mest fremtrædende navne. Alt i alt er der ikke nogle nyheder fra de to trupper, der har betydning for spillet.

Derfor vinder Juventus

Juventus er i overdådig form og har spillet alt og alle fra banen de sidste par måneder. Holdet spiller rigtigt godt, og der er ikke engang tale om en traditionel italiensk løsning med lutter 1-0 sejre. Oppe foran viser Dybala hvorfor han var den helt store stjerne i Palermo, og flere er nu begyndt at fremhæve ham som den næste store argentiner. På midtbanen har superstjernen Pogba igen fået styr på spillet, og sammen med Marchisio og Khedira udgør franskmanden en super-kompakt midtbane, som modstanderne slår sig på.

Roma har til gengæld ikke spillet godt på det seneste. Alt for mange uafgjorte kampe – og det tilmed imod nemmere modstandere. Verona, Spezia og Chievo er blot tre klubber, som holdet fra hovedstaden ikke har formået at kunne besejre den seneste måned. Alle formstatistikker peger på hjemmesejr søndag aften.

Juve er som altid ganske hjemmestærke, og holdet har f.eks. kun lukket seks mål ind på Juventus Stadium i denne sæson. Roma er tilsvarende ikke så gode på udebane. Alt for mange uafgjorte tyder på en ret forsigtig tilgang på udebane, og det kan koste dyrt på Juves uovervindelige hjemmebane. Vi kan næsten se Roma komme til at lægge sig ret defensivt og håbe på kontra eller dødbolde. Roma er bestemt ikke et nemt hold at slå, men hvis der er nogen der kan lukke et forsvar op, så er det Juventus. Serie As næstmest scorende hold bør have en god mulighed overfor et Roma-hold, der lige skal finde sig under Spalletti.

Kampen er nærmest dømt til at blive dramatisk. Der er altid masser af kort i de to holds opgør, og af en eller anden årsag kan vi sagtens se romerne komme til “kort” – om man så må sige. Det er ganske enkelt ikke helt usandsynligt at specielt romerne får en mand vist ud.

Juventus-Roma – mulige opstillinger

Juventus: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra, Pogba, Marchisio, Khedira, Lichsteiner, Mandzukic og Dybala.

Roma: Szczesny, Rüdiger, De Rossi, Manolas, Digne, Vainqueur, Pjanic, Florenzi, Salah, Nainggolan og Dzeko.

Juventus-Roma odds fra Bet365

Optakt og spilforslag til Juventus-Roma

Spilforslag fra Unibet-eksperterne

Unibets faste ekspertpanel – Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal – diskuterer slaget på Juventus Stadium i ovenstående videooptakt. Du kan bl.a. høre hvorfor eksperterne tror på kort i kampen. Der er blevet givet et rødt kort i ni ud af de seneste ti indbyrdes opgør. Det kan måske også være et spil værd?

Juventus-Roma spilles søndag d. 24. januar 2016 kl. 20.45. Kampen kan ses direkte på Europort Danmark. Hvis du ikke kan se denne kanal, kan du glæde dig over gratis live-streaming hos spiludbyderne. Se kampen kvit og frit hos Unibet, Bet365 og NordicBet.

Spiller du på Juventus-Roma hos Bet365, kan du glæde dig til et imponerende udvalg af odds og markedets måske bedste live-betting-oplevelse. Læs vores anmeldelse af den britiske spilgigant.

(Artikelfoto: Nazionale Calcio / Flickr)

Prøv markedets måske bedste live-betting oplevelse hos Bet365