Spilforslag: Levante-Barcelona

Optakt og spilforslag til Levante-Barcelona

Liga: La Liga
Kamp: Levante – Barcelona
Kampstart: Søndag d. 12. september kl. 21.00
Spilforslag: 2 (-1.5)
Odds: 1.54 hos Betfair
TV: 6eren

Levante tager imod mægtige Barcelona i La Liga, og vi tror at det bliver en forholdsvis sikker sejr til Messi & co. Vi spiller Barcelona med handikap til odds 1.54 hos Betfair.

Hjemmeholdet Levante har fået en dårlig på sæsonen, og ligger sidst efter tre kampe med et enkelt point og en målscore på 0-5. Det ene point hentede man overraskende i sidste weekend i Malaga, som totalt dominerede kampen og fortjente alle tre point. Malaga vandt hjørnesparksstatistikken med 20-1, og det siger vel lidt om hvor pressede og heldige udeholdet var i den kamp. Spillet har været ret dårligt i sæsonens tre første kampe, så en kamp imod en af ligaens giganter kommer ikke på det bedste tidspunkt. Levante lagde ud med at tabe 0-2 til den gule ubåd fra Villarreal, og fulgte op med 0-3 til Atletic Bilbao. Dog ikke to specielt overraskende nederlag eftersom Levante tilhører den tynde øl i den bedste spanske række.

FC Barcelona har været anderledes godt kørende. Tre sejre i i tre kampe er det blevet til, og holdet har endnu til gode at lukke mål ind. Det er endnu ikke blevet til den champagnebold vi er så forvænt med at se katalanerne levere, men stille og roligt er Luis Enriques tropper begyndt at spille sig i form. Problemet har i begyndelsen været, at hele holdet praktisk talt har været bagud med træningen pga. VM i Brasilien, men efterhånden bør man være i stand til at lægge det bag sig. I midtugen spadserede holdet sig til en lidt uinspireret sejr i Champions League over APOEL fra Cypern, men resultatet er også her ret misvisende. Barcelona burde have vundet klart større, så der kan i forhold til målscoringen tages revanche imod Levante.

Messi har fået en god start på den nye sæson, og har to mål og fire assists i tre kampe. Neymar er endnu ikke i gear efter VM, så i stedet har den unge El Haddadi fået masser af spilletid. Med alle spillere fit for fight er det svært at give et bud på hvordan Barca vil stille op, og selv i målet er der tvivl om hvem af ter Stegen og Bravo som får chancen.

Luis Enrique ser ud til at benytte sig af den helt store rotation, og imod Levante ventes det at der bliver skiftet ud på nogle enkelte pladser i forhold til midtugens CL-kamp. Alt andet lige er det ikke noget der taler for vores spil, men omvendt kan man sige, at stort set alle spillere i Barcelonas trup er bedre end Levantes startopstilling. Først søndag morgen udtages truppen til kampen mod Levante, og der forventes ingen overraskelser. Kun karantæneramte Suarez er ikke med, mens Thomas Vermaelen deltog i lørdagens træning og bør være klar. Der er en smule tvivl om Iniesta, men intet er endnu afgjort. Levante er uden en række spillere: Iván, Navarro, Juanfran, Gavilán, Nikos, El Adoua og Rafael. Fraværet af Navarro og kaptajn Juanfran er bestemt ikke med til at hjælpe på situationen.

Barcelona har taget på Levante, og som man kan se på nedenstående resultater er Levante ikke ligefrem en skrækmodstander. Faktisk skal man helt tilbage til 1964-65-sæsonen for at finde sidste Levante-sejr over Barcelona.

Som vi så i lørdagens kamp mellem Deportivo La Coruna og Real Madrid er der kæmpe forskel på bund og top i La Liga, og vi vurderer at Barca vinder denne kamp okay komfortabelt. De scorer helt sikkert ikke otte mål ligesom rivalerne fra Madrid, men mindre kan også gøre det. Vi spiller Barcelona med handikap (-1.5), således at de skal vinde med minimum to mål. Det får vi odds 1.54 for hos Betfair. Bet365 og Unibet følger trop med 1.47.

De 10 seneste opgør

29.01.14 COP Barcelona Levante 5 : 1
22.01.14 COP Levante Barcelona 1 : 4
19.01.14 PRI Levante Barcelona 1 : 1
18.08.13 PRI Barcelona Levante 7 : 0
20.04.13 PRI Barcelona Levante 1 : 0
25.11.12 PRI Levante Barcelona 0 : 4
14.04.12 PRI Levante Barcelona 1 : 2
03.12.11 PRI Barcelona Levante 5 : 0
11.05.11 PRI Levante Barcelona 1 : 1
02.01.11 PRI Barcelona Levante 2 : 1

Levantes trup

1 Jesús Fernández, 13 Mariño, 3 Toño García, 5 Héctor Rodas, 6 Vyntra, 19 Pedro López, 8 El Zhar, 10 Rubén, 11 Morales, 17 Xumetra, 20 Víctor Pérez, 21 Ivanschitz, 22 Sissoko, 23 Pape Diop, 24 Simao, 26 Camarasa, 7 Barral og 18 Casadesús.

Barcelonas trup

Barcelonas trup udtages først søndag morgen.

(Billede: Börkur Sigurbjörnsson / Flickr)

Se højdepunkter fra seneste møde i januar

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.