Spilforslag: Liverpool – Chelsea

Spilforslag til Liverpool - Chelsea

Liga: Premier League
Kamp: Liverpool-Chelsea
Kampstart: Søndag d. 27. april kl. 15.05
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.75 hos Betfair
TV: TV3 Sport 2

Premier Leagues førerhold Liverpool tager søndag imod Chelsea i et topbrag hjemme på Anfield. Kampen står mellem rækkens nummer 1 og 2, og det i sig selv taler for en ganske åben affære. Vi vurderer dog, at Liverpool er stærkest og trækker det længste strå, og spiller derfor på en hjemmesejr.

Liverpool er på vej mod det engelske mesterskab, og med undtagelse af små udsving har holdet fra Beatles-byen været flyvende i foråret. 11 sejre i streg er det blevet til for Brendan Rodgers tropper, og en sejr i søndagens opgør vil mere eller mindre sikre klubben det første mesterskab siden 1989-90-sæsonen. De seneste tre kampe har dog vist, at holdet skal holde koncentrationen for ikke at miste fokus og dyrebare point. Både i kampen imod City og Norwich var holdet ved at sætte tidlige føringer over styr, men tre point blev det trods alt til i begge kampe. Hjemme på Anfield er holdet særdeles skræmmende i denne sæson. 15-1-1 lyder statistikken her før de to sidste hjemmekampe imod Chelsea og Newcastle.

Chelsea har mange jern i ilden for tiden, og desværre for Mourinho og co. ser det særdeles svært ud i forhold til at vinde Premier League-titlen. Holdet er tvunget til sejr over Liverpool, men meget tyder på at London-klubben allerede er ved at give op. Chelsea er fem point efter Liverpool før søndagens kamp, og ikke engang en sejr vil for alvor kunne bringe holdet ind i mesterskabskampen igen. Chelsea spillede i tirsdags Champions League-semifinale imod Atletico Madrid i den spanske hovedstad, og der venter et nervepirrende returopgør på Stamford Bridge allerede på onsdag. Kampen i Madrid må alt andet lige sidde lidt i benene, og returkampen sidder helt sikkert også allerede i hovederne. Chelsea har ikke spillet specielt overbevisende på det seneste. Holdets offensiv fungerer ikke, og Fernando Torres og Eto’o skiftes til at skuffe oppe i front. I sidste uge tabte Chelsea hjemme på Stamford Bridge til upåagtede Sunderland, og kampen viste med stor tydelighed, at holdet ikke har de offensive våben pt. Defensiven holder som altid stor klasse, men lige netop defensiven er hårdt ramt af afbud i søndagens kamp.

Liverpool må til kampen undvære Henderson, som er ude med karantæne. Victor Moses er spærret pga. transferregler (udlejet fra netop Chelsea), men til gengæld er Daniel Sturridge måske tilbage efter at have siddet over i sidste weekend. Alt i alt er der kun positive toner fra Merseyside-klubben, og Brendan Rodgers har kun den hjemlige liga at se til.

Mourinho overvejer at sparre nogle af spillerne fra startopstillingen til næste uges vigtige CL-returopgør. Der er endnu ikke nogen der ved om det blot er en tom trussel, men uanset hvad stiller Chelsea svækket op til kampen. Målmand Cech og anfører Terry er ude med skader, og Ramires er ude med karantæne – det er tre rigtigt vigtige afbud. Eto’o og Hazard er der også tvivl om – de var ikke med i Madrid-kampen. Det ser dermed ud til, at Chelsea stiller svækket op uanset om Mourinho sparer spillere eller ej, og forsvaret ser forholdsvist dodgy ud uden to sikre startere. Vi tror ikke på at Mourinho for alvor ryster posen, men han er trods alt tvunget til at ændre på en håndfuld pladser.

Et hjemmehold som spiller for mesterskabet møder et amputeret hold med fokus på sæsonens vigtigste kamp i næste uge. Det ligner et oplagt bud på en hjemmesejr. Som udgangspunkt ville odds 1.75 på Liverpool imod Chelsea aldrig lokke, men omstændighederne taget i betragtning virker det til at være lidt af en godbid. Oddset er allerede faldet markant siden i onsdags, og det er derfor sidste udkald hvis der skal slås til. Chelsea har spillemæssigt ikke imponeret, og et svækket hold får det svært imod et uhyggeligt stærkt og opsat Liverpool-hold med ligaens bedste angrebsmaskine. Vi vurderer at Chelseas tætte kampprogram får en negativ indflydelse, og de tunge ben kan nemt få konsekvenser imod hurtige spillere som Suarez, Sturridge, Sterling og Allen.

Man kan godt argumentere for, at det også kan give mening at spille på en handikap-sejr til Liverpool. Oddset er oppe i 2.67 og det lokker utvivlsomt. Vi afstår dog fra fristelsen, og nøjes med en ren hjemmesejr til odds 1.75 hos Betfair. Det er sjældent at Chelsea taber stort, og kampens vigtighed taget i betragtning, er det ikke usandsynligt at affæren bliver lidt mere taktisk end forventet. Chelsea vil kunne leve med et knebent nederlag, og Liverpool vil være ovenud begejstret for samme resultat.

Hør også hvordan Unibet-eksperterne Bruun, Marxen og Sigdal vurderer topkampen i denne video-optakt.

Læs vores anmeldelse af Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.