Spilforslag: Manchester City-Tottenham

Liga: Premier League
Kamp: Manchester City-Tottenham
Kampstart: Søndag d. 14. februar kl. 17.15
Spilforslag: 1-tal (draw-no-bet)
Odds: 1.54 hos Betfair
TV: TV3 Sport 2

Søndag eftermiddag tørner Manchester City og Totenham sammen på Etihad Stadium i Manchester. Kampen er et opgør mellem Premier Leagues nummer 4 og nummer 2, og dermed er der lagt op til et vaskeægte topopgør. Begge hold er tvunget til sejr, hvis de skal følge med Leicester og Arsenal i kampen om mesterskabet. Vi tror at hjemmeholdet trækker det længste strå i en tæt affære, og spiller derfor 1-tal (draw-no-bet) til odds 1.54 hos spillebørsen Betfair. Dra-no-bet betyder at vi får indsatsen retur, hvis kampen ender uafgjort.

Manchester City har sat mange point til i den seneste måned, og formkrisen kulminerede i sidste weekend, da holdet tabte til sæsonens store overraskelse Leicester. 1-3 nederlaget var fuldt fortjent, og kampens resultat understreger, at holdet ikke helt er der hvor de skal være hvis titlen skal i hus. Til al held for Manuel Pellegrinis tropper har den største konkurrent til titlen, Arsenal, også været ganske sløjt spillende den seneste måned, og derfor har de lyseblå fra Manchester stadig en pæn chance for at tage mesterskabet. Hvis ikke Leicester altså fortsætter den imponerende stime. Leicester møder tidligere søndag netop Arsenal på Emirates Stadium, så der er altså tale om en meget afgørende spillerunde i Premier League.

Tottenham er ud af det blå lige pludselig også en seriøs bejler til mesterskabet. Holdet fra Nordlondon har også profiteret af pointtab til Arsenal og Manchester City, og derfor kan en sejr på Etihad faktisk sætte City lidt af i topkampen. Seks sejre på stribe – to af dem i FA Cuppen – er udbyttet for Spurs i de seneste par uger, og det er mere end godkendt. Christian Eriksen har efter en halvsløj slutning på sidste år igen fundet storformen, og den danske assistkonge er en af hovedårsagerne til at Tottenham ligger så flot i tabellen. Han er sammen med målmand Lloris, det nye supertalent Alli og bomberen Kane de helt store profiler hos Spurs.

Annonce: Få 350 kr. freebet – du kan IKKE tabe

Manchester City skal tilbage på vindersporet efter den gigantiske nedtur imod Leicester, og vi tror faktisk godt at de kan komme det i mod Tottenham. Holdet har mere kvalitet end Tottenham på stort set alle pladser, og mand for mand er der et kæmpe plus til City. Holdet er Premier Leagues bedste hjemmebanehold med 9-1-3. Hele 34 mål er det blevet til på Etihad, og det er 11 mere end næstmest scorende Southampton. Tottenham er ganske fint kørende på udebane med 6-5-1, men faktisk har de ikke slået et top-5 hold endnu. Hvis vi tager et nøgternt blik på Tottenhams seneste seks sejre, så har holdene alle været den bløde mellemvare eller endda mindre godt end det. I pokalkampen imod Leicester stillede Kasper Schmeichel & co. ikke op i bedste opstilling, og vi kan godt konkludere at modstanden den seneste måned har været meget overkommelig. Derfor kan det godt være, at Spurs er blevet lullet en smule i søvn på en lidt billig baggrund.

Manchester City må til søndagens topbrag undvære Kevin De Bruyne, Mangala, Navas, Bony, Delph, Sagna og Nasri. Af disse spillere er kun fraværet af De Bruyne en katastrofe for manager Manuel Pellegrini. Den belgiske kreatør er en vigtig brik i spillet når modstandernes forsvar skal åbnes, og hans fravær lægger mere ansvar på skuldrene af Silva. Silva er småskadet, men forventes dog at blive klar. Til gengæld kan det være, at vi igen får belgiske Vincent Kompany at se. Midtstopperen har været ude med en skade siden begyndelsen af november. Spørgsmålet er dog om han er helt oppe på dupperne efter så langvarig en skade. At Demichelis er inde omkring startopstillingen er ganske enkelt uforståeligt, men ikke desto mindre har han en stor stjerne hos Pellegrini.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino må undvære vigtige Vertonghen i forsvaret, men ellers ser det ganske fint ud for London-klubben. Afløser Wimmer holder bestemt ikke samme klasse som den belgiske jernmand, og det kan være en lille fordel for City.

Vi tror ikke at Tottenham kan holde hjemmestærke City fra fadet over 90 minutter. Indbyrdes har City vundet de seneste fem opgør på Etihad, og holdet er 8-0-2 i de seneste ti indbyrdes opgør. Aguero har scoret hele 10 mål i otte kampe imod Spurs, og vi satser på at den lynhurtige argentiner fortsætter stimen søndag eftermiddag. City er tvunget til sejr efter blamagen imod Leicester, mens Tottenham formentlig kan leve med en enkelt pind. Skulle kampen ende uafgjort får vi indsatsen retur. Er du til et lidt større gamble, så kan du få odds 2.10 på ren hjemmesejr hos spillebørsen Betfair.

Manchester City-Tottenham mulige startopstillinger

Manchester City

Hart, Kolarov, Clichy, Demichelis, Otamendi, Sterling, Silva, Fernandinho, Toure, Aguero og Iheanacho.

Tottenham

Lloris, Alderweireld, Trippier, Wimmer, Davies, Lamela, Dier, Dembele, Dele Alli, Eriksen og Kane.

Manchester City-Tottenham odds fra Betfair

Odds på Manchester City-Tottenham fra spillebørsen Betfair

Spilforslag til Manchester City-Tottenham fra Unibet-eksperterne

Unibet-eksperterne Zak Egholm og Anders Sigdal diskuterer topkampen på Etihad i ovenstående videooptakt. Zak Egholm har ikke fidus til Manchester City, og går faktisk imod vores spilforslag.

Manchester City-Tottenham spilles søndag d. 14. februar kl. 17.15 og kan ses direkte på Viasat-kanalen TV3 Sport 2.

Spillebørsen er spiludbyderen med de højeste odds. Hvis du endnu ikke har prøvet den fremragende spiludbyder, så tag et kig på vores anmeldelse. Læs mere om spillebørsen her. Spiludbyderen er også på banen med et tilbud om et 350 kr. freebet hvor du ikke kan tabe.

(Artikelfoto: cfcunofficial / Flickr)

Se Bundesliga, Serie A og La Liga gratis hos spiludbyderen Unibet