Spilforslag: Manchester United – Aston Villa

Spilforslag: Manchester United-Aston Villa

Liga: Premier League
Kamp: Manchester United-Aston Villa
Kampstart: Lørdag d. 29. marts kl. 13.45
Spilforslag: Hjemmesejr til Manchester United
Odds: 1.49 hos Betfair
TV: TV3+ / 6’eren

Afgørelsens stund nærmer sig i Premier League, og noget overraskende er det uden Manchester United i en af hovedrollerne. Drømmen om mesterskabet er slukket for længst, og målet for den hæderkronede klub er nu blot at opnå adgang til Europa. Vi mener, at de tager et godt skridt imod Europa med en sejr over upåagtede Aston Villa.

Manchester United har været på noget af en rutsjetur den seneste måned. Store nederlag i den hjemlige liga til Liverpool og lokalrivalerne fra City har hægtet holdet endegyldigt af i topstriden. På den positive side tæller det, at klubben har fået rettet op på en katastrofal begyndelse på året, og bl.a. har sejren i Champions League over Olympiakos givet en god portion selvtillid. Ser man bort fra føromtalte nederlag til to meget stærke hold, så har United faktisk spillet ganske overbevisende den seneste måned, og det ser ud til at de igen har fundet melodien – eller i hvert fald nogle enkelte strofer.

Aston Villa er den bløde mellemvare i Premier League. Holdet indtager en position som nummer 12 midt i tabellen, og sæsonen er på mange måder allerede slut for Birmingham-klubben. De kan næppe nå at rykke ned, og der er også alt for langt op til hvor det er sjovt. Ser man bort fra en overraskende og heldig sejr over Chelsea for to uger siden, så har Villa haft en ret sløj start på forårssæsonen. Senest så man holdet levere en ganske pinlig indsats i 1-4 nederlaget hjemme til upåagtede Stoke. Et par sejre over svag modstand er det dog blevet til, men holdet har samtidig præsteret et hav af sløje præstationer. Alt i alt et hold der svinger meget, men stadig mest til den negative side. F.eks. har angrebsduoen Gabby Agbonlahor og Andreas Weimann ikke scoret i syv Premier League-kampe i streg.

Indbyrdes har United et kæmpe overtag på Villa. De sidste seks kampe er vundet, og tilmed ganske overlegent. Aston Villa har kun vundet én ud af 29 besøg på Old Trafford, og historisk set vinder United altid. I holdenes seneste indbyrdes møde vandt United en nem 3-0 sejr i Birmingham i december, og det endda på et tidspunkt hvor de spillede katastrofalt dårligt.

United har kaptajn Vidic tilbage i forsvaret, og det er en markant forstærkning af et noget vakkelvorn United-forsvar. Til gengæld er Van Persie stadig ude med en skade, og målene skal jo så nok komme fra Rooney, Welbeck og Mata. Aston Villa er måske uden El Ahmadi, og der er også tvivl om Andreas Weimann, men han forventes dog at blive klar. Ellers er der ikke de store ændringer i de respektive trupper.

United er langt fra tidligere styrke, men vi vurderer alligevel, at holdet henter en hjemmesejr over Villa. Villa har det svært mod topholdene, og ser man bort fra sejren over Chelsea kommer deres point altid mod svagere modstand. Historisk set er der bare noget ved dette opgør som gør, at Villa har oddsene imod sig. Motivationen er også en faktor. Villa har ikke så meget at spille for, og fyringstruede Moyes vil presse sine United-spillere til at vise sig fra deres bedste side. Oddset på at United vil vinde denne kamp vil typisk ligge langt lavere. Sidste år gav United odds 1.20-1.25 i samme opgør – og vandt desuden 3-0. Holdets svingende præstationer i denne sæson gør, at en sejr i år giver et markant større afkast – i vores øjne et lidt for stort afkast. Vi synes at det giver god mening, at forrente sit indskud med næsten 50% på en hjemmesejr, og vi spiller United til odds 1.49 (før kommission) hos Betfair. De andre spiludbydere følger trop med odds 1.43-1.45.

Læs vores anmeldelse af Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.