Spilforslag: Manchester United – Swansea

Optakt og spilforslag til Manchester United - Swansea

Liga: Premier League
Kamp: Manchester Utd – Swansea
Kampstart: Lørdag d. 16. august kl. 13.45
Spilforslag: Manchester United-sejr (-1.5 handikap)
Odds: 2.08 hos Bet365
TV: TV3+ & 6’eren

Manchester United og Swansea åbner den nye Premier League-sæson på Old Trafford. Hjemmeholdet har fået ny manager, mens Swansea primært har haft gang i svingdøren i truppen. Vi tror at de røde djævle får en flyvende start på den nye sæson, og spiller hjemmesejr med handikap.

Manchester United fik en svær start på tilværelsen efter legendariske Alex Ferguson, og fiaskoen David Moyes er allerede ude af vagten. Der er store forventninger til afløseren, Louis van Gaal, og selv om hollænderen ikke er lykkedes med at få sine transfermål i hus virker United allerede til at være et andet og forbedret hold. Luke Shaw er transfervinduets helt store indkøb, men han er desværre blevet skadet i denne uge. Ander Herrera er kommet til fra Bilbao, men ellers er der ikke kommet nogle spillere til som forventes at gå ind i startopstillingen. I forsvaret har man mistet både Rio og Vidic, så det bliver spændende at se den nye United-defensiv.

Swansea har levet en omskiftelig tilværelse siden Michael Laudrup blev smidt på porten tidligere i sidste sæson. Den nye manager Garry Monk formåede dog at få Swansea op på en 12.-plads, og det må siges at være godkendt for den lille walisiske klub. Ind er kommet Gylfi Sigurdsson fra Spurs, colombianeren Montero og Marvin Emnes fra Boro. Ja, så bør det vel også nævnes, at man har hentet Arsenals reservekeeper Fabianski. Til gengæld har klubben mistet ganske mange spillere i sommerpausen. Ben Davies, Michel Vorm, Chico, Hernandez, Michu og de Guzman er blot nogle af de mest prominente spillere som Swansea har måttet sige farvel til. Alle spillere som mere eller mindre var en del af startopstillingen i sidste sæson. Alt i alt et katastrofalt transfervindue for manager Monk.

United har været flyvende i pre-season. Alle seks kampe er endt med sejr til van Gaal & co., og modstanderne har været af ganske imponerende kaliber. Valencia, Liverpool, Real Madrid, Inter, Roma og LA Galaxy har alle fået at mærke, at det er et tændt United-hold som tager hul på den nye sæson. Rooney er valgt til ny anfører, Mata virker til at være tilbage i storform, og Ashley Young har måske fået sin anden ungdom.

Swansea har taget det anderledes med ro i sæsonforberedelserne. Klubben har ganske vist spillet syv træningskampe, men kvaliteten af modstandere har været lidet imponerende. Spanske Villareal blev da også en for stor mundfuld i den sidste træningskamp, og Swansea måtte slutte opvarmningen til den nye sæson med et 0-3 nederlag.

Vi tror at United trækker det længste strå i sæsonens første kamp. De har virket skræmmende gode i træningskampene, og det har været imod modstandere, som Swansea ikke når til sokkeholderne. Manager van Gaal ser ud til at have fundet tegningen til noget stort, og United har set stærke ud med det nye 3-5-2 system. Swansea har skiftet et hav af spillere ud, og det kan alt andet lige ikke undgå at gå ud over sammenspillet. Old Trafford er ikke det allerbedste sted at teste nye spillere og formationer, og waliserne kan sagtens gå hen og komme i seriøse problemer. United har traditionelt set et godt greb på Swansea. De har vundet fem af de seneste syv indbyrdes opgør.

United lige på til odds 1.33 lokker ikke specielt meget, men det gør handikap-oddset (-1.5) 2.08 til gengæld. Vi tror at United vinder med minimum to mål, og går derfor efter det væsentligt større handikap-odds. Bet365 er førende med 2.08, mens TonyBet følger efter med 2.00. Flere andre spiludbydere er helt nede i sølle 1.82, så slå til så længe du som minimum kan få pengene fordoblet  på United.

Læs vores anmeldelse af Bet365

Læs alt om Bet365s velkomsttilbud – få 1.000 kr.

Opret konto hos markedets bedste live-bet udbyder; Bet365

Besøg live-kongen Bet365 og få en lækker 100% bonus op til 1000 kr.