Spilforslag: RB Leipzig–FC Heidenheim

Optakt og spilforslag til Leipzig–FC Heidenheim

Liga: 2. Bundesliga
Kamp: RasenBallsport Leipzig–FC Heidenheim
Kampstart: Mandag d. 6. oktober kl. 20.15
Spilforslag: 1-tal
Odds: 2.10 hos Betfair Spillebørs
TV: Eurosport 2

Mandag aften er der topopgør i 2. Bundesliga, når storsatsende RB Leipzig tager imod FC Heidenheim. Vi tror at det ambitiøse hjemmehold trækker det længste strå, og spiller på et rent 1-tal til odds 2.10 hos spillebørsen Betfair.

Red Bull Leipzig – eller rettere RasenBallsport Leipzig – har fået en rigtig flot start på tilværelsen i 2. Bundesliga. Selv om målet slet ikke var oprykning til landets bedste række allerede efter denne sæson, så virker det til at være et ganske realistisk scenario. Læskedriksklubben har efter otte kampe vundet de fire, spillet tre uafgjort og blot tabt en enkelt kamp. Holdet har blot lukket seks mål ind og det er ret imponerende i en liga, hvor målene sidder en del mere løst end i f.eks. Bundesligaen. Specielt hjemme på Red Bull Arena i Leipzig har holdet spillet stærkt, og mere end 25.000 tilskuere i gennemsnit vidner om et ambitiøst foretagende med masser af perspektiver.

Hvor det måske er knapt så overraskende at hjemmeholdet indtager en flot topplacering efter otte kampe, så er det nok de færreste, der havde troet at oprykkerholdet FC Heidenheim ville blande sig i den sjove ende af tabellen. Manager Frank Schmidts tropper indtager inden mandagens kamp en flot 6.plads. Holdet er med 18 scoringer i otte kampe det mest scorende hold, og der bliver helt sikkert brug for målnæsen imod ligaens bedste defensiv. Kaptajn Schnatterer og bomber Niederlechner er de helt store offensive profiler, og de to spillere har været involveret i 14 af målene. 15 af de 18 scorede mål er faldet hjemme i Heidenheim, og holdet har haft store problemer på udebane. Blot et enkelt point er det blevet til i de hidtidige tre udekampe, så en svær udekamp i Leipzig er måske ikke sagen lige nu. Det skal lige tilføjes, at Heidenheim har mødt fire af de fem nederste i tabellen, og modstanderne har indtil videre ikke været af samme kaliber som hverken Leipzig eller dennes hidtidige modstandere.

Hos hjemmeholdet er den danske angriber Yussuf Poulsen tilbage efter en mindre skade. Landsholdsspilleren har scoret seks mål i seks kampe, og har indtil videre gjort det fremragende. Hos Heidenheim er der tvivl om angriber Mayer, og hvis han ikke bliver klar afløses han af Morabit.

Vi forventer at hjemmeholdet tager en sejr i ugens mandagskamp. Leipzigs trup er bedre og bredere end modstanderholdets, og forskellen bør vise sig efterhånden som sæsonen skrider frem. Samtidig er der stor forskel på de to holds styrker henholdsvis ude og hjemme, så det tæller også for en Leipzig-sejr. Bet365 og Unibet følger begge efter med odds 2.00 på Leipzig.

RB Leipzig forventet opstilling

Bellot, Heidinger, Sebastian, Compper, A. Jung, Demme, Khedira, Kimmich, D. Kaiser, Poulsen og Teigl.

FC Heidenheim forventet opstilling

Zimmermann, Straus, Kraus, Gohlert, Heise, Griesbeck, Leipertz, Titsch-Rivero, Schnatterer, Mayer og Niederlechner.

Leipzig–FC Heidenheim  fløjtes i gang kl. 20.15 og kan ses direkte på Eurosport 2.

Se højdepunkter fra seneste møde i marts

http://youtu.be/8eSftt94vuI

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.