Spilforslag: Real Madrid-Atletico Madrid

Santiago Bernabeu lægger tirsdag græs til Real Madrid-Atletico Madrid i Champions League

Liga: Champions League
Kamp: Real Madrid-Atletico Madrid
Kampstart: Tirsdag d. 2. maj 2017 kl. 20.45
Spilforslag: Real Madrid vinder (1-tal)
Odds: 1.85 hos Unibet
TV: TV3+

I midtugen spilles de to semifinaler i årets Champions League, og vi varmer op til Real Madrid-Atletico Madrid med optakt og spilforslag. Den anden semifinale står mellem overraskelsen Monaco og italienske Juventus, som lidt overraskende hældte Barcelona ud af turneringen.

Vi kan se frem til et brag af en kamp på Santiago Bernabeu, når de to madrid tørner sammen igen-igen. De to hold har mødt hinanden i de sidste tre års Champions League – inklusiv de to finaler i 2014 og 2016. I CL-finalen i 2014 skulle vi hen til det tredje minut i overtiden før Ramos headede en udligning hjem, og i den forlængede spilletid var Atletico chanceløse og indkasserede hele tre mål. Også i 2015 bød de to Madrid-mandskaber på to yderst tætte kampe. Den første kamp på Estadio Vicente Calderón var endt 0-0, og i returkampen skulle vi hen til det 88. minut før Chicharito afgjorde det til Reals fordel. I Champions League-finalen i 2016 vandt Real efter straffe – efter 1-1 i ordinær tid. I den hjemlige La Liga vandt Real den første kamp på udebane 3-0, mens kampen på Bernabeu i april endte 1-1. Der er derfor ingen tvivl om, at de to hold spiller nogle utroligt lige indbyrdes kampe.

Real Madrid er naturligvis med helt fremme hvor det sker – både i den hjemlige La Liga og årets Champions League. Zidanes tropper spiller til tider noget helt forrygende fodbold, men der kommer i ny og næ lidt grus i maskineriet. I weekendens kamp var man faktisk lidt heldige med at hive 2-1-sejren i land over upåagtede Valencia. Det nuværende Madrid-hold er lidt af et comeback-hold, og vi skal ofte helt frem til de døende minutter før holdet afgør det til egen fordel. Hvor Manchester United tidligere var det ultimative hold ift. scoringer til sidst (Fergie-time), så snakker alle nu om en sen Ramos-scoring.

Atletico Madrid har udspillet sine chancer i årets La Liga og Copa del Rey. Derfor er en pokal i årets kongeturnering eneste mulighed for sølvtøj til Diego Simeones tropper. Holdet er ganske komplet, og det er efterhånden kun de to absolutte konkurrenter i spansk fodbold – FC Barcelona og Real Madrid – der kan hamle op med det stærke Madrid-hold. De fleste går vel med følelsen af, at holdet kun lige mangler det sidste for at kunne være med hvor det virkelig sker. Måske er årets Champions League sidste chance for Atletico – i hvert fald rygtes flere af holdets profiler væk i sommerpausen. Et hold uden f.eks. Antoine Griezmann skal genopfinde sig selv, så meget er på spil i de kommende måneder.

Hos Real Madrid kan Zinedine Zidane næsten råde over en komplet trup. Vigtigste afbud er naturligvis Gareth Bale, men spørgsmålet er om det egentlig er en svækkelse med waliserens nuværende form in mente. Isco ser ud til at drage nytte af Bales skade, og spanieren har da også gjort det ganske fremragende på det seneste – bl.a. i sidste uges kamp i Deportivo La Coruna. Ind i centerforsvaret glider Varane.

Diego Simeone må undvære en håndfuld spillere til tirsdagens CL-brag. Jorge Garcia, Jose Gimenez, Sime Vrsaljko og Juanfran er alle ude. Dette betyder dog ikke de store ændringer for Los Rojiblancos.

Real Madrid – mulig startopstilling

Keylor Navas, Dani Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Cristiano Ronaldo, Isco og Karim Benzema.

Atletico Madrid – mulig startopstilling

Jan Oblak, Stefan Savic, Lucas Hernandez, Diego Godin, Filipe Luis, Koke, Saul Niguez, Gabi, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann og Fernando Torres.

Real Madrid-Atletico Madrid odds

Real Madrid-Atletico Madrid odds fra Unibet

Real Madrid-Atletico Madrid – videooptakt med eksperterne

Unibet-eksperterne Anders Sigdal, Zak Egholm og Jacob Hansen diskuterer den spændende semifinale i nedenstående videooptakt.

Real Madrid-Atletico Madrid spilforslag

Vi tror at Real Madrid hiver en spinkel sejr hjem i den første semifinale. Los Blancos er nærmest tvunget til et godt udgangspunkt, og holdet bør lige være 5-10% stærkere end Atletico. Real plejer spillemæssigt at dominere de indbyrdes opgør stort, og tirsdagens kamp bør ikke være nogen undtagelse. Det spillemæssige overtag plejer nu ikke at udmønte sig i en tilsvarende komfortabel sejr, men vi kan nærmest ikke se hvordan Real kan gå fra banen uden at score. Risikoen ligger naturligvis også i, at Real ikke er gået fra banen uden at lukke mål ind i sæsonens hidtidige CL-kampe. Real Madrid vinder ikke dette års Champions League-turnering på forsvaret – det står soleklart.

Zidanes tropper har været klart bedst i de to indbyrdes opgør i årets La Liga, og alt andet lige må vi forvente at Atletico kan leve med et knebent nederlag på Santiago Bernabeu. Derfor tror vi, at det oplagte resultat er en tæt kamp med en spinkel Real-sejr til følge. 1-0 og 2-1 er ganske forsigtige bud her fra.

Vi spiller Real Madrid-sejr til 1.85 hos Unibet. Flere af de andre spiludbydere er nede i 1.77, så oddsene hos Unibet lokker. Bet365 følger efter med 1.83. Hvis du kan lide at spille på en spillebørs, så kan du hente odds 1.84 (før kommission) hos Betfair.

Champions League-semifinalen Real Madrid-Atletico Madrid spilles tirsdag d. 2. maj 2017 k. 20.45, og du kan se kampen direkte på TV3+. Hvis du endnu ikke har spillet via mobilen hos Unibet, så kan du lige nu hente et 100 kr. risikofrit spil på mobilen.

(Artikelfoto: Claudio Lobos / Flickr)

Gratis livestreaming af Bundesligaen, Serie A, La Liga og Ligue 1