Spilforslag: Real Madrid-Schalke 04

Spilforslag til Real Madrid-Schalke 04

Liga: Champions League
Kamp: Real Madrid-Schalke 04
Kampstart: Tirsdag d. 10. marts kl. 20.45
Spilforslag: U 3.5 mål
Odds: 2.00 hos Betfair
TV: TV3+

Tirsdag aften står den igen på Champions League-bold, når storfavoritterne fra Real Madrid tager imod tyske Schalke 04. Den første kamp endte 2-0 til spanierne, og holdet er da også kæmpefavoritter til at slå tyskerne hjemme på Santiago Bernabéu. Vi tror dog alligevel ikke at det bliver en målfest, og spiller derfor under 3.5 mål til odds 1.80 hos Betfair.

Real Madrid har haft en sløj start på marts. Først formåede man ikke at vinde hjemme over Villarreal, som fedtede en uafgjort med hjem fra den spanske hovedstad. Dernæst tabte Real Madrid i weekenden skuffende 0-1 til Athletic Bilbao, og konklusionen må være, at den frygtindgydende offensiv ikke rigtigt kører på skinner. Trekløveret i front – Ronaldo, Benzema og Bale – er ikke i gear som bare for et par måneder siden. Det virker lidt som om at holdet pt. ikke har det der skal til, for at tilfredsstille det krævende publikum hjemme på Santiago Bernabéu. Cristiano Ronaldo har været under heftig kritik, og den er ikke blevet mindre af, at “rivalen” Messi scorer efter behag for tiden.

Schalke 04 har formentlig indset, at man ikke er i stand til at skabe sensationen imod kæmpefavoritterne fra Real. Ikke desto mindre vil holdet gerne slutte af med manér, og derfor stiller tyskerne naturligvis også op i bedste opstilling i Spanien. I den første kamp i Tyskland var Schalke faktisk okay med, og kan holdet genfinde rytmen fra den kamp ser det godt ud for vores spil. Træner Roberto Di Matteo har ikke lyst til at gentage sidste års decideret pinlige nederlag til Real (henholdsvis 1-6 og 1-3). Holdet fra Gelsenkirchen ligger stadig med i kampen om Champions League-pladser i den hjemlige Bundesliga, og der er ingen grund til at smadre moralen med et smædeligt exit imod de spanske storfavoritter.

Carlo Ancelotti må undvære Ramos og James Rodriguez, men til gengæld kan Luka Modric være med igen. Schalke 04 er uden Kevin-Prince Boateng som har karantæne. Derudover er der ingen nye afbud i de to trupper.

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo, Kroos, Isco, Khedira, Ronaldo, Benzema og Bale.

Schalke 04: Wellenreuther, Höwedes, Matip, Nastasic, Uchida, Neustädter, Fuchs, Barnetta, Meyer, Choupo-Moting og Huntelaar.

Real Madrid har lidt overraskende ikke scoret efter behag i den seneste måned. Faktisk har de scoret maksimalt to mål i de seneste syv kampe. Det behager naturligvis ikke de ellers så suveræne madrilenere og ikke mindst de krævende fans. Vi har svært ved at se Real producere en reel målfest i nuværende forfatning. Schalke præsterede tidligere på sæsonen at få 1-1 på Stamford Bridge, og holdet har faktisk også opnået samme fornemme resultat imod FC Bayern i den hjemlige liga. Det vidner om et hold som på dagen kan hente et fint resultat på udebane.

Vi tror på maksimalt tre mål i tirsdagens lidt tamme Champions League-kamp. Om det så bliver 3-0 eller 2-1 er ligegyldigt for spillet – det vigtigste er at Real ikke går helt agurk med målene. Begge hold kan sagtens leve med en lille Real-sejr og det virker i vores øjne også som det mest oplagte scenarie. Der er odds 2.00 på under 3.5 mål hos Betfair spillebørs og det tager vi imod. Oddsene rundt omkring hos de andre spiludbydere er væsentligt lavere og det er tilmed steget 0.2 point indenfor det seneste døgn. Det ligger nu i omegnen 1.80-1.90 hos de andre bookies og derfor er 2.00 hos spillebørsen ganske velbetalt.

Real Madrid-Schalke 04 spilles tirsdag d. 10. marts kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på Real Madrid-Schalke 04 hos Betfair

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.