Spilforslag: Real Madrid – Sevilla

Optakt og spilforslag til Super Cup-opgøret mellem Real Madrid og Sevilla.

Liga: UEFA Super Cup
Kamp: Real Madrid – Sevilla
Kampstart: Tirsdag d. 12. august kl. 20.45
Spilforslag: Over 2.5 mål
Odds: 1.56 hos Betfair
TV: TV3+

De forsvarende Champions League-mestre Real Madrid møder Europa League-vinderne fra Sevilla i den traditionsrige UEFA Super Cup. Begge hold satser benhårdt på at få en god start på sæsonen, og vi tror på en underholdende indledning på de europæiske ligaer. Vi satser på over 2.5 mål i det rent spanske opgør.

Real Madrid måtte overraskende lade lokalrivalerne fra Atletico løbe med det spanske mesterskab i sidste sæson, men som et stort plaster på såret kunne Carlo Ancelotti og co. i maj hæve Champions League-trofæet. En titel der betyder, at de som traditionen foreskriver skal møde vinderen af Europa League. Real Madrid har trods en ganske godkendt sidste sæson købt stort ind i sommerpausen. Alle tre store indkøb er profiler fra den netop overstået VM-turnering i Brasilien. Spielmacher Toni Kroos er kommet til fra Bayern München, goal-getter James Rodriguez er hentet i AS Monaco, og målmanden Keylor Navas har forladt Levante til fordel for den madrilenske storklub. Samlet set tre flotte forstærkninger til en allerede imponerende trup med verdensstjerner på alle pladser – og ikke mindst på bænken. Da Real i samme periode ikke rigtigt har skilt sig af med andre end marginal-spillerne Morata og Casemiro bliver det spændende at se, om der efterhånden ikke er lagt op til en del skuffede miner på den stjernespækkede bænk.

Der var ikke mange der havde levnet Sevilla chancen for at vinde en europæisk titel i sidste sæson, men ikke desto mindre gik klubben hen og vandt Europa League foran prominente navne som Juventus, Benfica, Tottenham og Porto. Klubben har ikke foretaget de vilde sommerindkøb, og Grzegorz Krychowiak er formentlig det største indkøb, mens Liverpool-floppet Iago Aspas er tilbage i La Liga. Krychowiak er midtbanespiller og er hentet i Reims, mens Aspas er angriber med en horribel sæson i Liverpool i benene. Til gengæld har man mistet holdets helt store profil, Ivan Rakitic, som er taget til FC Barcelona. Tabet af den kroatiske anfører og midtbanedynamo kan gå hente og blive et pænt stort problem for Unai Emery og co. En af de andre helt store profiler, Alberto Moreno, er rygtet til Liverpool, så Sevilla kan gå hen og få sig lidt af et mareridtsagtigt transfervindue.

Real Madrid har i optakten til denne sæson været en tur i USA for at spille nogle træningskampe. Man har tabt alle tre kampe – til henholdsvis Inter, Roma og Manchester United. Det skal dog siges, at man ikke har stillet op i stærkeste opstilling i nogen af disse kampe, og flere VM-profiler har slet ikke deltaget. Tilgangen af de tre nyindkøb og bl.a. Cristiano Ronaldo betyder at Real kan stille op med et helt andet hold i Super Cuppen. Gareth Bale har i de mange VM-profilers fravær gjort det ganske flot i træningskampene, og mon ikke han er ekstra motiveret af, at spille kampen i sin walisiske hjemby Cardiff?

Sevillla har i modsætning til Real spillet en lang række træningskampe, og resultatmæssigt har det set fornuftigt ud. Modstanderne har dog været af tvivlsom karakter, så det er svært at konkludere noget på den baggrund. Sevilla har haft ganske få spillere med til VM i Brasilien, og har derfor været i stand til at få gang i sæsonforberedelserne på en mere optimal måde. Ikke desto mindre er Real sæsonens første helt store opgave.

Real Madrid er altid garant for mål og dramatik. Der er ingen tvivl om at klubben prioriterer denne kamp, og spillerne har en gylden mulighed for at overbevise Ancelotti om at de tilhører startopstillingen. Ronaldo, Bale, Benzema, Isco, Modric, Di Maria og James – det er et offensivt fyrværkeri som Sevilla render ind i. Der er traditionelt en del må involveret, når de to hold mødes. Seks ud af de seneste syv popgør er gået over 2.5  – bl.a. de to gange holdene mødtes i sidste sæson (henholdsvis 7-3 og 2-1). Sevilla vandt faktisk seneste indbyrdes kamp i La Liga, og det må være endnu mere vand på Reals mølle.

Seneste fem opgør

  • Sevilla 2-1 Real Madrid
  • Real Madrid 7-3 Sevilla
  • Real Madrid 4-1 Sevilla
  • Sevilla 1-0 Real Madrid
  • Real Madrid 3-0 Sevilla

Real Madrids trup

Casillas, Keylor Navas, Pacheco, Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa,Nacho, Khedira, Kroos, James Rodríguez, Bale, Modric, Di María, Isco, Illarra., Ronaldo og Benzema.

Kun Xabi Alonso mangler af de helt store profiler.

Spilforslag: Real Madrid – Sevilla

To offensive mandskaber går begge efter europæisk succes, og vi vurderer at Real Madrid bør være gode for minimum et par kasser. Sevilla plejer også oftest at kunne prikke mindst en enkelt pind ind, så vi tror at kampen byder på minimum tre mål. Vi får odds 1.56 hos Betfair, mens Unibet og NordicBet følger trop med henholdsvis 1.52 og 1.50. 1.56 er ganske godkendt og er tippet herfra.

Kampen vises direkte på TV3+. Held og lykke til dem der følger spillet.

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.