Spilforslag: Tsonga-Goffin

Optakt og spilforslag til Tsonga-Goffin

Sport: Tennis, ATP,  Metz
Kamp: Tsonga-Goffin
Kampstart: Fredag d. 19. september kl. 16.00 (tidligst)
Spilforslag: Tsonga vinder 2-0 i sæt
Odds: 2.00 hos Bet365
TV: Live-streames hos Unibet & Bet365

Vi er kommet til kvartfinalen i ATP-turneringen i franske Metz. Hjemmebanefavoritten Jo-Wilfried Tsonga møder det belgiske håb David Goffin, og vi tror at Tsonga bliver for stor en mundfuld for den unge belgier. Vi spiller Tsonga til at vinde 2-0 i sæt til flotte odds 2.00 hos Bet365.

Jo-Wilfried Tsonga har haft en rigtig flot sæson, og nu hvor sæsonen lakker mod enden er han taget hjem til Metz som storfavorit til at vinde turneringen med navnet Moselle Open. Den førsteseedede Tsonga stod over i første runde, mens han i anden runde vandt over Muller fra Luxembourg. Tsonga har haft en imponerende efterårssæson, og er 11-2 på hardcourt siden Wimbledon. Kun Youzhny og Andy Murray har været i stand til at besejre den franske kæmpe. Det flotte efterår kulminerede med sejren i Toronto, hvor både Federer, Djokovic og Murray stod for skud. Ganske imponerende at slå tre af spillerne fra “The Big Four” i én og samme turnering. Tsonga har naturligvis hardcourt som favoritunderlag, og på hjemmebanen i Metz er der store forventninger til en fransk triumf.

Belgiske Goffin ligger nummer 45 på verdensranglisten, og har vundet en enkelt ATP-titel i sin karriere. Det var så sent som for en måned siden i Kitzbühel, hvor han i en lettere svagt besat grusturnering hentede karrierens eneste turneringssejr. Goffin har lidt utraditionelt valgt at spille turneringer på både Challenger- og ATP-touren i år, men mon ikke at sejren for en måned siden har givet ham lyst til den mere ambitiøse ATP-tour? Goffin har spillet en del Challenger- og ATP-kvalifikationsturneringer i år, og har haft stor succes i flere tilfælde. Der er dog et stort spring op til de allerbedste på ATP-touren, så vi lægger ikke så meget i hans flotte statistik imod dårligere spillere. På baggrund af belgierens hidtidige resultater virker det som om, at han taber relativt klart når han møder en spiller fra den absolutte top. Den store niveauforskel er bl.a. en af de faktorer vi mener tæller for Tsonga-sejr.

De to spillere har mødtes to gange indtil videre, og begge gange har Tsonga vundet. Tidligere i år vandt Tsonga relativt nemt 2-0 (7-6, 6-2) i græsturneringen i Queens, mens han sidste år besejrede belgieren 3-0 (7-6, 6-4, 6-3) i Wimbledon – naturligvis også på græs.

Tsonga er blot rangeret som nummer 11 på verdensranglisten, men er måske en af de spillere, som er i allerbedst form lige nu. Tsongas serv er rigtig svær at bryde, og han taber generelt ganske få sæt. Den imponerede streak siden Wimbledon bør fortsætte imod Goffin, som primært spiller imod modstandere, som Tsonga kunne prygle med venstre hånd. Vi tror at Tsonga tager sejren i to sæt, og det får vi betalt med odds 2.00 hos Bet365. I skrivende stund er der ikke så mange andre spiludbydere, som er ude med odds endnu, men Betsafe er på banen med 1.85 på samme udfald. Det er ikke sikkert at odds 2.00 holder indtil kampstart, så vi sætter vores spil nu.

Tsonga-Goffin er programsat til at være anden kamp på fredagsprogrammet i Metz, og starter derfor tidligst kl. 16.00 – formentlig senere. Kampen kan live-streames på Bet365 og Unibet. Hvis du endnu ikke har spillet hos Bet365 via en mobil enhed kan du bl.a. tage imod tilbuddet om en 1.000 kr. mobil bonus. Læs mere om tilbuddet her.

(Billede: medically_irrelevant / Flickr)

Læs vores anmeldelse af Bet365

Læs alt om Bet365s traditionelle velkomstbonus

Opret konto hos markedets bedste live-bet udbyder; Bet365

Besøg live-kongen Bet365 og få en lækker 100% bonus op til 1000 kr.