Stig Tøfting tror på FCK

Stig Tøfting tror på at FCK slår AaB

Søndag aften er der prestigeopgør i Aalborg mellem AaB og FC København. Scandic Bookmakers ambassadør og eksperttipper Stig Tøfting tror på tre point til københavnerne. Hvis plæneklipperen ikke får ret vanker der op til 100 kr. i cashback hos Scandic Bookmakers. Det betyder med andre ord, at du næsten har et gratis spil på FC København til odds 2.45 – hvis man lige ser bort fra det overkommelige gennemspilskrav der er på de returnerede midler.

Dagens to duellanter har begge været i ilden i midtugen, og for begges vedkommende stod den på Europa League-bold. AaB slog det rumænske storhold Steaua Bukarest med 1-0, og ligger godt til i sin gruppe. FCK måtte derimod tage fra Finland og HJK Helsinki med et skuffende 2-1-nederlag efter endnu en sen overtidsscoring imod sig. Der hænger derfor nogle lidt mørke skyer over gæsterne fra København, men ikke desto mindre tror Stig Tøfting fuldt og fast på FCK.

FCK har ikke tabt i Superligaen i otte kampe, og Ståle Solbakkens tropper bevæger sig langsomt op i tabellen efter en katastrofal start på sæsonen. En sejr i Aalborg er også strengt nødvendig, hvis man skal hænge på FC Midtjylland i kampen om guldet. Midtjyderne har før denne runde 11 point ned til FCK, og med en hjemmekamp imod FC Vestsjælland i mandagens Superliga-kamp er der formentlig ikke lagt op til pointtab.

Sådan får du cashback på AaB-FCK

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du springe til punkt to.
  • Spil på at FCK vinder over AaB. Du skal minimum sætte 50 kr. og spillet skal være et single-spil og sættes før kampens begyndelse. I skrivende stund får man odds 2.45 på gæsterne fra København.
  • Hvis FCK ikke formår at vinde søndagens sene Superliga-kamp over AaB, så får du din indsats – op til 100 kr. – refunderet som en bonus. Bonussen skal blot gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 før det er rede penge.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder for alle kunder.
  • Indsatsen skal gennemspilles én gang til minimum-odds 1.50 før pengene kan udbetales.

Få cashback på AaB-FCK her

 

AaB-FCK odds fra Scandic Bookmakers

AaB-FCK odds fra Scandic Bookmakers

Stig Tøftings tidligere landsholdskammerat Brian Laudrup giver også sit besyv til kampen. Du kan læse hvad Laudrup tror om kampen i Aalborg her.

AaB-FCK spilles søndag d. 30. november kl. 19.00 og vises direkte på TV3+.

(Billede: Flickr – Henrik Thorn)

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers

Læs alt om Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr

Tilmeld dig Scandic Bookmakers

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus