Tøfting tror på hjemmesejr i FC Nordsjælland-AaB

Stig Tøfting tror på hjemmesejr i FC Nordsjælland-AaB

Mandag aften skal de regerende mestre fra AaB en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland. Stig Tøfting er sikker på at FCN trækker det længste strå, og hvis han ikke får ret vanker der op til 100 kr. i cashback hos Scandic Bookmakers.

FC Nordsjælland har fået en godkendt på sæsonen og ligger pt. med i den sjove ende af tabellen. Den seneste måned har dog budt på nogle skuffelser, og holdet fra Farum kan derfor passende tage revanche imod et AaB-hold, der måske er lidt trætte i benene efter en flot europæisk indsats i sidste uge. Kunststoffet på Farum Park plejer at være en pæn fordel for hjemmeholdet, og AaB har faktisk endnu ikke vundet en kamp på udebane i denne sæson, så der er flere faktorer der peger i hjemmeholdets retning.

Det skal dog med at de to hold pt. er blandt de mest svingende mandskaber i Superligaen, og det kan derfor være svært at udpege en favorit. Oddsene hos spiludbyderne vidner da også om en jævnbyrdig affære, og FCN er kun kneben favorit. Pt. får du pengene 2.20 gange igen, og med tilbuddet om cashback får du dermed en gratis chance for at fordoble dine penge. Det er også værd at tage med.

Sådan får du cashback på FC Nordsjælland-AaB

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du springe til punkt to.
  • Spil på at FC Nordsjælland vinder over AaB. Du skal minimum sætte 50 kr. og spillet skal være et single-spil og sættes før kampens begyndelse.
  • Hvis FCN ikke formå at vinde mandagens kamp over AaB, så får du din indsats – op til 100 kr. – refunderet som en bonus. Bonussen skal blot gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 før det er rede penge.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder for alle kunder.
  • Indsatsen skal gennemspilles én gang til minimum-odds 1.50 før pengene kan udbetales.

Få cashback på FC Nordsjælland-AaB her

 

FCN-AaB odds fra Scandic Bookmakers

FC Nordsjælland-AaB odds fra Scandic Bookmakers

FC Nordsjælland-AaB spilles mandag d. 27. oktober kl. 19.00 og vises direkte på TV3 Sport 1.

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers

Læs alt om Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr

Tilmeld dig Scandic Bookmakers

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus