Vejen til Rio – Vind masser af bonusvæddemål

Vind bonusvæddemål i Vejen til Rio

VM 2014 er fløjtet i gang, og Scandic Bookmakers er klar med den helt store VM-konkurrence, hvor du kan optjene et hav af bonusvæddemål.

Vejen til Rio er navnet på Scandics store VM-konkurrence, hvor du kan optjene intet mindre end syv bonusvæddemål til en værdi af samlet af 5.000 kr. Konceptet går ud på at du løbende optjener Vejen til Rio-stjerner ved at spille bets hos Scandic Bookmakers.

Sådan optjener du bonusvæddemål i Vejen til Rio

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Omsæt for minimum 300 kr. pr. dag for at optjene en Vejen til Rio-stjerne. Kun væddemål med en minimumsindsats på 50 kr. tæller med.
  • I takt med at du optjener Vejen til Rio-stjerner bliver du tildelt bonusvæddemål. Se nedenstående oversigt.

Det med småt

  • Du kan kun optjene en Vejen til Rio-stjerne pr. dag.
  • Kun væddemål placeret til odds 1,8 eller derover er kvalificerende.
  • Kun væddemål på 50 kr. eller derover er kvalificerende. Du skal minimum spille for 300 kr. for at det udløser en stjerne.
  • Bonusvæddemål krediteres som “kun gevinst” (indsatsen returneres ikke) bonusvæddemål og skal omsættes én gange på et hvilket som helst Sportsbook-marked til odds 1,5 eller større, før eventuelle efterfølgende gevinster kan hæves.

Som du kan se, er det faktisk et ganske nemt koncept. At skulle ramme minimum odds 1.80 er måske lige en tand til den svære side, men det er bestemt ikke helt hen i vejret. Når først du har modtaget dit bonusvæddemål, bør det være en formsag, at spille dem igennem én gang til minimum odds 1.50.

Deltag i Vejen til Rio

Scandic Bookmakers byder på masser af bonusvæddemål

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers lige her

Tilmeld dig Scandic Bookmakers lige her

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus