Vind billetter til Sverige-Danmark

Vind billetter til Sverige-Danmark

Nedtællingen til årets mest imødesete fodboldkamp er for længst begyndt. På lørdag brager de nordiske rivaler Sverige og Danmark sammen på Friends Arena i Stockholm, og du kan være med på første parket sammen med en ledsager. Det er spiludbyderen Unibet, der giver dig chancen – det eneste du skal gøre er, at indtaste dit mobilnummer og derefter skrabe et lod. Resultatet af skrabeloddet viser om du er så heldig, at du skal overvære Olsens tropper tage fusen på Zlatan & co. på lørdag. Det er ganske gratis at deltage og det tager blot ét minut, så giv det et skud.

I konkurrencen er der en hovedpræmie, som er to billetter til Sverige-Danmark lørdag d. 14. november 2015. Det er naturligvis inkl. hotel og fly for to personer. Herudover udloddes der Unibet-vouchers til en samlet værdi af over 500.000 kr. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Vind billetter til Sverige-Danmark – sådan gør du

  • Klik på dette link. Du bliver taget til kampagnesiden for denne konkurrence.
  • kampagnesiden skal du indtaste dit mobilnummer for at se om du har vundet.
  • Lykkes det dig ikke at vinde, kan du deltage i konkurrencen om flere billetter ved at taste dit Unibet-brugernavn ind i EKSTRACHANCEN. Denne del er dog forbeholdt Unibet-kunder.

Vind billetter til Sverige-Danmark her

Det med småt

  • Der er ikke noget med småt. Det er gratis og nemt at deltage.
  • Konkurrencen løber indtil torsdag d. 12. november kl. 16.00.

De danske medier er ved at koge over med indslag og optakter til kampen imod ærkerivalerne og broderlandet Sverige. Spiludbyderne bugner også af tilbud og kampagner, og dem vil vi naturligvis ikke snyde dig for, så hold øje med Oddsfan.dk de næste par dage. Landets største spiludbyder, Danske Spil, er ude med odds på hvem der er i Danmarks startopstilling. Vi er også klar med en lille optakt og et spilforslag til braget på Friends Arena i Stockholm. Vi tror desværre, at det kan gå hen og blive en taktisk affære.

Vind billetter til Sverige-Danmark på Friends Arena i Stockholm