Vind masser af præmier på amerikansk sport

Spil på amerikansk sport og vind fede præmier hos Unibet

Er du vild med amerikansk sport, så er Unibet stedet for dig i disse uger. I november kan du vinde et hav af præmier blot ved at spille på amerikansk sport – dvs. NFL, NHL og NBA. Konkurrencen går ud på at spille på de tre amerikanske sportsgrene og optjene point til et leaderboard. Vinderne er naturligvis dem der optjener flest point, og der er præmier af enhver art.

Sådan deltager du i Unibets store konkurrence på amerikansk sport

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig den store “All American 2”-kampagne på hjemmesiden. Tilmelding er nødvendig for at deltage i konkurrencen om de mange præmier.
  • Under kampagneperioden skal du spille på NBA, NFL og/eller NHL. Det er kun spil på disse tre amerikanske sportsgrene som tæller med. Du optjener point for alle vindende kuponer baseret på nedenstående formel.

Spil på amerikansk sport hos Unibet og deltag i konkurrencen om et hav af præmier

Eksempel: Du spiller 100 kroner på en triple-kombination med et samlet odds på 7.00. Dit resultat vil derfor være 100 x 3 x 7.00 = 2100. Du optjener altså 2100 point til konkurrencen. Vinderne af de mange præmier afgøres på baggrund af et dagligt, ugentlige og et månedligt leaderboard.

Det med småt

  • Kun vindende spil på enten NBA, NFL og/eller NHL med et samlet odds på minimum 1.40 tæller med i denne konkurrence. Tilbuddet gælder for alle spil (live betting fra mobilen er også inkluderet).
  • Top 20 på det samlede leaderboard vil være de spillere med det højeste antal point som er samlet sammen i perioden d. 31. oktober kl. 0.01 til d. 30. november kl. 23.59. Alle spil skal være afgjort senest d. 30. november kl. 23.59 for at blive talt med i leaderboardet.

Spil på NFL, NHL og NBA hos Unibet og vind masser af præmier

Husk at Unibet livestreamer alle sæsonens NBA-kampe ganske gratis. Læs mere om det her.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus