Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vind tur til Californien og se to NFL-kampe

Vind tur til Californien med NordicBet. Du kan opleve hele to NFL-kampe hvis du vinder førstepræmien.

Der bliver i denne uge taget hul på NFL-sæsonen, og spiludbyderen NordicBet er klar med en lækker kampagne. Vind tur til Californien og se Oakland Raiders mod Kansas City og San Francisco 49ers mod Dallas Cowboys. Og nåh ja, der er naturligvis også et 100 kr. freebet til alle kunder i kampagneperioden. Læs med på nedenstående side, og du har lynhurtigt muligheden for at vinde en uforglemmelig tur til Guds eget land.

Vind tur til Californien og få et freebet til NFL

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en spilkonto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Kampagnesiden hedder “Vind en tur til Californien og få et 100 kr. freebet på NFL”. Du finder nemt kampagnesiden på spiludbyderens hjemmeside og/eller i den mobile app.
  • Placér et kvalificerende væddemål på mindst 100 kr. til odds 1.50 eller højere på NFL. Du bestemmer selv om spillet skal være pre-match eller live. Dit spil må både være et single- og multispil – men hold snitterne fra kombinationsspil.
  • Dit 100 kr freebet på NFL (du kan kun modtage ét freebet i hele perioden) bliver straks krediteret til din spilkonto, og du er automatisk med i lodtrækningen om en tur til Californien.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Kampagnen “Vind tur til Californien” løber fra d. 1. september – 1. oktober, 2017.
  • Du kan maksimalt modtage ét freebet á 100 kr. i kampagneperioden.
  • Der bliver trukket lod om i alt otte rejser til Californien i kampagneperioden – to pr. spillerunde.
  • Førstepræmien inkluderer fly, hotel (5 nætter) og billetter til Oakland Raiders mod Kansas City og San Francisco 49ers mod Dallas Cowboys. Rejsen finder sted i perioden 18. til 23. oktober 2017.
  • Hvis du vinder dit optjente NFL-freebet, vil du få nettogevinsten udbetalt. Du skal gennemspille nettogevinsten tre (3) gange til odds 1.50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke mod bonussens gennemspilningskrav.
  • Læs alle regler og kampagnedetaljer på spiludbyderens hjemmeside.

Super Bowl LII odds

Vind tur til Californien med NordicBet. Få samtidig et 100 kr. freebet.

De forsvarende Super Bowl-mestre fra New England Patriots er ikke overraskende favoritter til at genvinde Vince Lombardi-trofæet i denne sæson. Anført af stjernerne Tom Brady og Rob Gronkowski bør holdet være lige så godt som i sidste sæson. Holdet fra østkysten fik sig dog noget af en forskrækkelse i sæsonens første kamp, hvor de sejrsvante patrioter tabte klart til Kansas City Chiefs.

Du kan som altid følge NFL ganske tæt på dansk tv. Viasat-kanalen TV3 Sport 1 tager sig af den tidlige søndagskamp og Monday Night-kampene, mens TV3+ tager sig af to søndagskampe og torsdagskampen.

Husk også at NordicBet er klar med en af markedets største velkomstbonusser – og gennemspilskravene er slet ikke så slemme. Du får op til 2.000 kr. i velkomstbonus, og bonussen skal spilles igennem seks (6) gange med minimum-odds 2.00. Ikke verdens nemmeste bonus, men det høje minimum-odds kompenseres ved blot seks gange bonus. Læs alt om dette tilbud her. Er du til bonusser, så tag også et smut forbi vores bonus-oversigt.

Landets største spiludbyder, Danske Spil, er også på banen med ekstra-lir til ugens premiererunde i NFL. Her kan du hente et 50 kr. frit spil på NFL – du skal blot lige spille et kvalificerende 50 kr. bet først. Læs alt om dette tilbud her.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.