Fødselsdagstilbud: Optjen 100 kr. risikofrit livespil

Optjen et 100 kr. risikofrit livespil hos fødselaren Unibet

Optjen 100 kr. risikofrit livespil uden gennemspilskrav hos fødselaren Unibet. Den populære spiludbyder fylder 20 år, og det skal naturligvis fejres med et særdeles godt tilbud til alle kunder. Reglerne er ganske nemme: Spil først et 200 kr. væddemål til minimum odds 1.40 for at være kvalificeret til et 100 kr. risikofrit livespil. Følg nedenstående nemme trin, og du har lynhurtigt lidt ekstra betting-lir.

Sådan får du et 100 kr. risikofrit livespil

  • Opret en konto hos Unibet. Det kan du gøre lige her. Hvis du allerede er kunde kan du blot hoppe videre til næste punkt. Tilbuddet om et 100 kr. risikofrit livespil gælder nemlig både for nye og eksisterende kunder.
  • Tilmeld dig kampagnen på kampagnesiden. Den finder du nemt på spiludbyderens hjemmeside eller mobile app.
  • Spil minimum 200 kr. på et pre-match væddemål. Du bestemmer selv hvad – så længe det indeholder et odds på minimum 1.40.
  • Når dit kvalificerende spil er afgjort kan du aktivere dit 100 kr. risikofrit livespil på selvsamme kampagneside. Du har nu et 100 kr. risikofrit livespil tilråde. Vinder du på dette spil, er der ingen yderligere gennemspilskrav på din gevinst – det er cool cash. Taber du dit spil får du 100 kr. retur i form af kontanter.

Deltag i fødselsdagsfesten her

Det med småt

  • Fødselsdagstilbuddet om 100 kr. risikofrit livespil gælder i perioden 9.oktober – 28. oktober kl. 23.59, 2017.
  • Du skal registrere dig, spille et kvalificerende pre-match spil for mindst 200 kr. og slutteligt aktivere dit 100 kr. risikofrit livespil for at kunne drage nytte af tilbuddet.
  • Annullerede og void bets + cashed-in bets tæller ikke med.
  • Læs venligst alle regler og vilkår igennem på kampagnesiden før du drager nytte af dette tilbud.

Spiludbyderen Unibet anslås til at være markedets tredjestørste spiludbyder efter bl.a. Danske Spil. Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget den populære spiludbyder til sig, og her på redaktionen er vi også glade for Unibet. Sportsbooken er leveret af Kambi og særdeles gennemført og måske markedets bedste, den mobile app er helt i top, og så er de løbende kampagner og tilbud helt uden fikumdik. Spiludbyderens velkomstbonus er helt i top når det kommer til fairness og gennemspilskrav, og du kan tilmed også prøve den mobile app med 100 kr. ekstra uden alt for svære gennemspilskrav. Alt i alt er det svært at komme på én eneste grund til ikke at have Unibet i sin betting-portefølje. Læs vores gennemgang af 20-års fødselaren, og du vil forstå hvorfor danskerne har taget Unibet til sig.

Optjen et 100 kr. risikofrit livespil hos fødselaren Unibet
Sådan ser spiludbyderens sportsbook ud anno 2017
Lige nu: Besøg Unibet og få en lækker 100% bonus op til 1.500 kr.