Spil på Champions League og få freebet til Europa League

Spil på Champions League og få et freebet til Europa League

Spil på Champions League og få freebet til Europa League. Sådan lyder tilbuddet fra Unibet, som dermed giver dig chancen for at spice din Europa League-aften på torsdag op med lidt betting action. Du skal blot spille 200 kr. på Champions League i midtugen for at være kvalificeret til et 100 kr. freebet til Europa League. Læs med nedenfor, og du har ganske nemt nogle ekstra betting-moneter, som bl.a. kan benyttes til braget i Parken mellem FC København og Ajax Amsterdam.

Sådan får du et 100 kr. freebet til Europa League

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har oprettet en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Placér et live-spil for min. 200 kr. på en eller flere Champions League kampe (tirsdag el. onsdag). Minimum-odds er 1.40.
  • Du modtager et live freebet senest på torsdag kl. 18.00. Dette kan du benytte til torsdagens Europa League-kampe.

Tilmeld dig lige her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende livespil på Champions League er påkrævet for at være berettiget til dit live freebet til Europa League.
  • Dit kvalificerende spil må kun indeholde Champions League-odds.
  • Hold snitterne fra spiludbyderens cash-in funktion. Den gælder ikke her – hverken i forbindelse med det kvalificerende spil eller dit freebet til Europa League.
  • Hvis du vinder på dit 100 kr. live freebet til Europa League beholder du nettogevinsten. Eksempel: Du spiller 100 kr. til odds 4.00 og vinder. Du kan derfor beholde 300 kr. (nettogevinsten). Pengene er cool cash og dermed ikke underlagt yderligere gennemspilskrav.

Champions League odds fra Unibet

Det er én af ovenstående fire Champions League-kampe du skal sætte et live-væddemål på for at kunne få dit freebet til Europa League. Størst spænding er der i kampene Napoli-Bayern München og Dortmund-Benfica. Napolitanerne tabte ganske vist 1-3 i Madrid, men hjemme på frygtindgydende Stadio San Paolo kan alt ske. Madrids forsvar er ikke imponerende, og i den syditalienske heksekedel vanker der en særdeles svær opgave.

Dortmund tager imod portugisiske Benfica, og skal vende et 0-1 tab til samlet avancement. Ikke umuligt for tyskerne, der dog spiller som nat og dag i denne sæson. De to resterende CL-kampe kan være afgjort på forhånd, men man ved aldrig. Får vi århundredets comeback at se i London eller Barcelona? Vi har stor tiltro til katalanerne – læs optakt og spilforslag her.

Unibet er også klar med en konkurrence om billetter til FCK-Ajax Amsterdam. Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen – der er spilstop ved midnat tirsdag d. 7. marts kl. 23.59.

Husk også spiludbyderens fornemme velkomstbonus. Lige nu får du 100% – op til 1.500 kr. i velkomstbonus. Læs alt om bonussen her. Du kan også tjekke vores anmeldelse ud først.

(Artikelfoto:  Mark Freeman / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet