Spilforslag: Dortmund – Gladbach

Spilforslag: Dortmund - Gladbach
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Liga: Bundesligaen
Kamp: Borussia Dortmund – Gladbach
Kampstart: Lørdag 15. marts kl. 15.30
Spilforslag: Over 2.5 mål
Odds: 1.57 hos Unibet
TV: Eurosport 2

Lørdag tager Dortmund i mod Gladbach i en kamp mellem rækkens nummer to og otte. Vi vurderer, at det bliver en målrig affære mellem to af rækkens bedste offensiver. Vi spiller over 2.5 mål til 1.57 hos Unibet.

Dortmund har været flyvende efter vinterpausen. Både i den hjemlige Bundesliga, men også i pokalturneringen og Champions League har holdet vist gode takter. Man har fået godt styr på de mange skader fra før jul, og ser man bort fra HSV-kampen, så virker Jürgen Klopps tropper igen til at være i bedste forfatning. Som sædvanlig er det offensiven, der viser gode takter og Lewandowski har trodset alle kritikerne og scorer igen efter behag. Dortmund har spillet 18 af 24 kampe “over 2.5 mål” i denne sæson og snitter 3.4 mål pr. kamp.

Gladbach har i modsætning til hjemmeholdet fået en rigtig dårlig start på rückrunden. Kun tre point ud af 21 mulige, og det til trods for nogle på papiret forholdsvis nemmere modstandere. Supermålmanden ter Stegen har vist svingende form, og angrebet har heller ikke været i samme gear som før nytår. Raffael virker dog til at være tilbage i storform med tre mål i de seneste fire kampe – og 12 i alt i sæsonen. 3.0 mål bliver der i gennemsnit scoret i Gladbachs kampe i denne sæson, og det til trods for nogle sløje resultater på det seneste.

Dortmund er traditionelt et rigtigt stærkt hjemmehold, og Gladbach imponerer ikke på udebane. De har faktisk ikke vundet på udebane siden november, mens Dortmund har vundet syv ud af de seneste otte kampe. Flere af disse kampe er vundet pænt overbevisende, og vi kan slet ikke se Gladbach holde stand imod Dortmunds angrebsmaskine. Dortmunds defensiv er dog heller ikke specielt glade for at holde nullet, så Gladbach bør kunne score mindst én gang.

Hos Dortmund er der tvivl om Lewandowski, som måske spares til Champions League-opgøret imod Zenit i næste uge, mens Reus også er tvivlsom. Mkhitaryan er ude med kanantæne, og det er helt sikkert tre markante offensive svækkelser, men vi vælger at tro, at reserverne stepper op. Gladbach kan stille i stærkeste opstilling, og kan give kampen fuld fokus.

Odds 1.57 er ikke alverden, men vi tror alligevel, at det er en ok idé at sætte sine penge på en målrig kamp. Det er to mandskaber der altid spiller offensivt, og specielt Dortmund scorer efter behag for tiden. Unibet topper listen med 1.57, mens Bet365 følger trop med 1.53. NordicBet og Betfair er helt nede i henholdsvis 1.45 og 1.44. I det lys må Unibets 1.57 vurderes til at være lidt af et overodds.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer – Sahin, Kehl – Aubameyang, Hofmann (Jojic), Großkreutz – Lewandowski (Schieber)

Gladbach: ter Stegen – Korb, Jantschke, Stranzl, Daems – Kramer, Xhaka (Nordtveit) – Herrmann, Arango – Raffael, Kruse

Læs vores anmeldelse af Unibet.

Opret konto hos Unibet.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk