Vind VIP-billetter til Manchester United-Manchester City

Vind billetter til Manchester United-Manchester City på Old Trafford i stor konkurrence hos NordicBet

Vind VIP-billetter til Manchester United-Manchester City på Old Trafford i sjov konkurrence hos NordicBet. Spil 100 kr. på lørdagens brag på Anfield mellem Liverpool og Manchester United, gæt på hvad du tror der sker i kampen, og du er med i konkurrencen om en uforglemmelig tur til Drømmenes teater. Det er ganske nemt og hurtigt at deltage, så hvorfor ikke give det et skud?

Sådan vinder du billetter til Manchester United-Manchester City

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede er kunde, kan du blot springe videre til næste punkt. Konkurrencen om billetter til Manchester United-Manchester City er nemlig for både nye og gamle kunder.
  • Placér et spil på Liverpool-Manchester United, som spilles lørdag d. 14. oktober kl. 13.30. Du bestemmer selv om spillet skal være pre-match eller live, single eller double, så længe dit spil indeholder et valg fra kampen til minimum odds 1.50.
  • Indsend dine bud på nedenstående forudsigelser – husk at du benytter den mail, der er tilknyttet din spilkonto. Du deltager herefter i konkurrencen om en drømmetur inklusiv billetter til Manchester United-Manchester City. Manchester-derbyet spilles lørdag d. 9. december 2017.

Deltag i konkurrencen her

Liverpool-Manchester United – dette skal du gætte

Vind billetter til Manchester United-Manchester City ved at gætte disse udfald

Det med småt

  • Deltagelsen i konkurrencen forudsætter et kvalificerende spil på Liverpool-Manchester United.
  • Der findes i alt to vindere af en præmie som inkluderer følgende: To VIP-billetter til Manchester United-Manchester City, lørdag d. 9. december 2017, rejseomkostninger til 5.000 kr, gratis mad og drikke før og efter kampen, to nætter på hotel.
  • Læs venligst konkurrencereglerne på spiludbyderens hjemmeside før du deltager i kampagnen.

Liverpool-Manchester United odds

Liverpool-Manchester United - se oddsene fra NordicBet her

Hvad skal man mon spille på i den spændende kamp på Anfield? Oddssætterne har gjort kampen helt lige, og det er der naturligvis flere grunde til. Selv om Manchester United har været flyvende i årets Premier League, så må José Mourinho undvære op til flere stamspillere i det vigtige og klassiske rivalopgør. Pogba, Fellaini og Carrick er alle ude med skader, mens hjemmeholdet kun må undvære Mane af stamspillerne.

Liverpool har ikke startet sæsonen nær så godt som lørdagens modstander, men hjemme på Anfield plejer der ikke at være nogen slinger i valsen. For en måned siden blev Arsenal sendt hjem til London med 0-4, og det vidner naturligvis om hvor galt det kan gå på en af ligaens sværeste udebaner. Spiludbyderen har udover kampodds (1X2) hele 74 andre spilvarianter samt naturligvis live betting, så mon ikke du kan finde et spil til minimum odds 1.50 til denne konkurrence? Du kan følge kampen direkte på Viasat-kanalen TV3+.

Husk at hvis du er ny kunde hos NordicBet, så kan du hente en velkomstbonus på 100% – op til 2.000 kr. Bonussen skal omsættes 6 gange til min-odds 2.00. Læs alt om dette tilbud her. Hvis du synes at denne bonus er lige svær nok, så kan du finde de andre spiludbyderes velkomsttilbud her.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.