Vind tur til US Open i tennis

Vind tur til US Open i tennis ved at spille på Wimbledon

Wimbledon-turneringen står for døren, og allerede nu kan du godt gøre dig klar til årets sidste Grand Slam-turnering; US Open i tennis i september. Spiludbyderen NordicBet byder nemlig på en ganske attraktiv konkurrence under årets Wimbledon-turnering. Optjen lodder ved at spille vindende kuponer under Wimbledon, og vind drømmetur for to personer til US Open i tennis. Dit livs vildeste tennis-oplevelse har en samlet værdi á 40.000 kr.

Sådan vinder du drømmetur til US Open i tennis

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Har du allerede en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto, og gå til kampagnesiden for denne promo. Promoen hedder: “Vind tur til US Open”. Tilmeld dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Konkurrencen gælder om at optjene vindende kuponer under Wimbledon. Mindsteindsatsen på kuponen skal være 30 kr. – du bestemmer selv hvor mange kampe kuponen skal indeholde. For hver vindende kupon du spiller, modtager du et lod til lodtrækningen om en drømmetur for to personer til US Open i tennis.

Vind drømmetur til US Open i tennis

Det med småt

  • Kampagnen kører fra søndag d. 28. juni til søndag d. 12. juli 2015.
  • Du må gerne supplere din kupon op med andre kampe og sportsgrene, så længe din kupon indeholder en kamp fra Wimbledon.
  • Førstepræmien er en rejse for to personer til US Open i tennis i New York, inkl. fly og hotel. US Open i tennis løber af stablen 8.-13. september 2015.

Spil på Wimbledon-tennis og vind tur for to til US Open i tennis

Wimbledon odds – herresingle

Odds på Wimbledon herresingle fra NordicBet

Spiludbyderen NordicBet har i skrivende stund mere end 1000 forskellige væddemål klar til årets største tennisbegivenhed. Ikke overraskende er det The Big Four, som optræder som favoritter til at vinde den prestigefulde titel på Centre Court i Wimbledon. French Open-vinderen Wawrinka viste skræmmende form på Roland Garros, men han må altså nøjes med en kvartfinale, hvis vi skal tro bookmakerne.

Wimbledon odds – damesingle

Odds på Wimbledon damesingle fra nordicBet

Danske Caroline Wozniacki spås ikke mange chancer for at vinde på det grønne græs i London. Vores tennis darling har aldrig formået at komme længere end til fjerde runde i Wimbledon, og det ser unægteligt også lidt svært ud med potentielle modstandere som Serena Williams, den dobbelte Wimbledon-mester Kvitova, russiske Sharapova og den tyske servedronning Lisicki.

Er du i tvivl om hvad du skal spille på under årets Wimbledon-turnering, så kan du med fordel læse vores optakt til Wimbledon 2015. Det er vores faste tennisekspert Kristian Bækgaard, som har bidraget med tanker og fiduser.

Du kan live streame alle kampene fra Wimbledon ganske kvit og frit – læs hvordan her. Unibet er også klar med et tilbud om cashback, hvis tennislegenden Roger Federer vinder sin ottende sejr. Du kan få op til 400 kr. i cashback – uden gennemspilskrav.

Spil på Wimbledon 2015 og vind drømmetur til US Open i tennis