Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få 100 kr. gratis hos NordicBet

Nordicbet

VIGTIGT: Nedenstående tilbud er ikke længere gyldigt.

Der er i skrivende stund ikke nogen bookmakere på det danske marked, der giver gratis penge uden indskud. Det tætteste du kommer er Unibets tilbud om et 100 kr. risikofrit spil på mobilen. Alle nye kunder bliver tilbudt at spille for 100 kr. på mobilen. Vinder du dit første spil på mobilen beholder du gevinsten som normalt. Taber du dit væddemål får du din indsats – op til 100 kr. refunderet som en bonus. Bonussen skal gennemspilles tre gange (3) til min. odds 1.40 før det er cool cash. Ja ja, vi ved godt at det ikke er 100% gratis, men det er så godt som det bliver pt. Tag i stedet et kig på vores bonusoversigt som hele tiden bugner med attraktive bonusser og tilbud.

VIGTIGT: Nedenstående tilbud er udløbet:

OPDATERET: Dette tilbud er fra 2015 og er ikke længere gyldigt!

Superliga-sponsoren NordicBet giver dig nu chancen for at få 100 kr. gratis. Du modtager 100 kr. kvit og frit, og der er intet krav om, at du selv skal op med muldvarpeskindet.

Det er ganske nemt at modtage sine 100 kr. gratis.

  • Tilmeld dig NordicBet via nedenstående link.
  • Angiv bonuskoden TV når du opretter dig.
  • Indenfor 5 minutter indsættes de 100 kr. på din konto.

Gennemspilskrav:

3 x bonus til minimum odds 1.50. Det betyder således, at du skal spille for minimum 300 kr. til odds 1.50 eller højere pr. bet.

Bonussen kan benyttes samtidig med velkomstbonus-tilbuddet. På din konto kan du løbende se, hvor langt du er nået ift. gennesmpilskravet.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.