Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Find bolden og vind rejse til Brasilien

Vind rejse til Brasilien med Danske Spil og Oddset

Vind rejse til Brasilien! Oddset kører i dagene op til VM-slutrundens start en konkurrence, hvor man kan vinde en rejse til Brasilien. Det er hurtigt og nemt at deltage – det tager blot ét enkelt minut, så er du med i lodtrækningen om en fantastisk præmie. Det eneste du skal bruge er en mobil og dit eget boldøje.

Sådan deltager du i konkurrencen om en VM-tur for to til Brasilien

  1. Gå ind på Danske Spils Spot The Ball-konkurrence. Den finder du her.
  2. På billedet får du tre valgmuligheder for hvor du tror bolden gemmer sig. Send SMS med dit svar til 1213 – henholdsvis VM1 – VM X – VM 2 for de tre muligheder. Du er nu med i lodtrækningen om den lækre hovedpræmie.

Præmien består af en tur for to personer til Brasilien under VM. Præmien inkluderer fly, hotel og to billetter til VM-kampen mellem Belgien og Rusland. Der er afrejse 19. juni og hjemkomst 23./24. juni. Præmien har en samlet værdi af 80.000 kr., og kan ikke byttes til kontanter.

Der er i øvrigt masser af gode grunde til at besøge Danske Spil lige nu. Oddset tilbyder et hav af kampagner, konkurrencer og gode tilbud før og under VM-slutrunden. Lige nu kan du bl.a. spare op til VM ved at deltage i en quiz. Som altid kører Danske Spil også det traditionelle managerspil, hvor du kan sætte dit drømmehold, og deltage i kampen om hæder og en masse lækre præmier.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.