Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Garanti for højeste odds på NordicBet Liga

Få de højeste odds på den danske NordicBet Liga hos NordicBet

Få garanti for de højeste odds på den danske 1. division – nu kaldet NordicBet Liga. Det er rækkens hoved- og navnesponsor, spiludbyderen NordicBet, som disker op med garantien om altid at være sikret de højeste odds på den næstbedste række i dansk fodbold. Følg nedenstående tre trin, og du er sikret de bedste odds på den særdeles jævnbyrdige liga.

Sådan får du de bedste odds på den danske NordicBet Liga

  • Beregn din samlede gevinst hos NordicBet, for alle vindende 1X2-spil på NordicBet Liga i kampagneperioden.
  • Sammenlign derefter dine vindende odds med oddsene hos en anden spiludbyder, udbudt på det samme tidspunkt.
  • Hvis din gevinst ville have været større hos den spiludbyder du sammenligner med, så betales differencen. Send din ansøgning via e-mail til højestegevinster@nordicbet.dk. Har du eksmeplvis vundet for 3.000 kr. på dine spil hos NordicBet, og for 4.000 kr. hos en konkurrent, så får du 1.000 kr. smidt oven i hatten af NordicBet.

Drag nytte af det gode tilbud på den næstbedste række her

Det med småt

  • Tilbuddet om de højeste odds på den danske NordicBet Liga gælder i perioden d. 20. marts til sæsonafslutningen d. 27. maj 2017 – dvs. for resten af 2016/2017-sæsonen.
  • Tilbuddet gælder kun for pre-match 1X2-spil. Systemspil tæller ikke med.
  • Tilbuddet omfatter følgende spiludbydere på det danske marked: 888sport, Bet25, Bet365, Betfair Sportsbook, Betsafe, Cashpoint, Danske Spil, bwin, Jetbull, Stanleybet, Tipico, Tipwin og Unibet.
  • Du skal sammenholde din gevinst med én af ovenstående spiludbydere. Du kan ikke sammenligne en samlet NordicBet-gevinst med en samlet teoretisk gevinst, der er akkumuleret fra flere forskellige spiludbydere.
  • Du skal kunne dokumentere både dit spil hos NordicBet samt hos den konkurrerende spiludbyder. Dette gøres nemmest ved at tage et skærmdump.
  • Du skal sætte mindst 10 NordicBet Liga-spil hos NordicBet, før du kan drage nytte af dette tilbud. Du kan maksimalt få 5.000 kr. udbetalt som difference.

NordicBet Liga odds fra hovedsponsoren NordicBet

Den næstebedste række i dansk fodbold står måske en anelse i skyggen af Superligaen, men ikke desto mindre er der mulighed for at opleve en lang række danske traditionsklubber, som hver især kæmper det bedste de har lært. Der er i skrivende stund blot otte point mellem rækkens nummer tre og holdet som indtager tredjesidstepladsen, så der er tale om en superjævnbyrdig række. Du kan se en god sjat af kampene direkte på dansk TV. Det er Viasat-kanalen TV3 Sport 1, som viser kampene.

husk også at NordicBet er klar med en velkomstbonus, som skal spilles fri via mobilen. Gennemspilskravene er ganske attraktive; seks gange til min.odds 1.50.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.