Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Se Wimbledon gratis hos spiludbyderne

Se Wimbledon gratis hos spiludbyderne Unibet og Bet365

Se Wimbledon gratis hos spiludbyderne. Flere af spiludbyderne tilbyder i de næste to uger gratis livestreaming af samtlige kampe i Wimbledon. Læs med her og se hvordan du kan se Wimbledon gratis på nettet.

Se Wimbledon gratis hos Unibet

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Sørg for at du har penge på din spilkonto. Der skal minimum stå 1 kr. på din konto. Minimumsindskuddet er 80 kr. Du er nu klar til to ugers gratis Wimbledon-livestreaming hos populære Unibet.

Se Wimbledon hos Unibet her

Wimbledon 2016 spilles i perioden 27. juni til og med søndag d. 10. juli, hvor vinderen af herresingle findes. Igen i år er det Tordenskjolds soldater, som er favoritter til at vinde både herre- og damesingle-turneringen. Hos herrerne er det ikke overraskende Novak Djokovic og Andy Murray, som er de helt store forhåndsfavoritter. Fanfavoritten Roger Federer må efter et sløjt forår på det røde grus nøjes med en outsiderrolle, og den sidste spiller fra “Big 4”, spanske Rafael Nadal, er ikke med på grund af en skade. Dermed er den traditionelle Big 4 nærmest reduceret til en “Big 2.5”.

Hos kvinderne er det naturligvis Serena Williams som er den store favorit. Næstfavoritten er sidste års Wimbledon-finalist – og dette års French Open-champ Garbiñe Muguruza. De to kvinder er storfavoritter til at stå overfor hinanden i finalen på Centre Courts berømte græstæppe. Danske Caroline Wozniacki spås desværre ikke nogen chancer for at vinde sin første Grand slam-titel. Det danske tennis-es lægger ud med at møde rutinerede Svetlana Kuznetsova allerede i første runde, og dermed er der lagt op til en særdeles svær start for danskeren. Vores faste tennisekspert, Kristian Bækgaard, har kigget lidt på odds og spilforslag i vores Wimbledon-optakt. Husk at spiludbyderne tilbyder livebetting på samtlige kampe, så der er lagt op til masser af action de næste to uger.

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig med en skade eller bliver diskvalificeret? Se med i vores oversigt over tennis betting regler. Husk at spiludbyderne ud over gratis live streaming også tilbyder et hav af gode tilbud og velkomstbonusser.

(Artikelfoto: Carine06 / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet