Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spil fem live-bets og få 50 kr. af Unibet

Få 50 kr. af Unibet. Spil 5 live-bets á 50 kr. og modtag 50 kr. i kontanter

Der er masser af topfodbold i midtugen, og i aften står den på endnu flere spændende kampe i de europæiske ligaer. Unibet tilbyder 50 kr. til alle kunder, som spiller fem live-bets á minimum 50 kr. på dagens fodboldkampe. Du får naturligvis 50 kr. uanset om du vinder eller taber, og du kan bruge pengene akkurat som du lyster.

Sådan får du 50 kr.

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, så kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din Unibet-konto på Unibet.dk og tilmeld dig kampagnen. Dette gør du under “Min Konto” > “Min bonus” > “Bonustilbud”. Du skal tilmelde dig inden du sætter dine væddemål og aller senest inden midnat i aften.
  • Spil 5 live-væddemål á minimum 50 kr. på hvilken som helst fodboldkamp(e).
  • Uanset om du vinder eller taber, så vil din konto blive krediteret med 50 kr. hurtigst muligt.

Det med småt:

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig. Du kan desværre ikke tilmelde dig via en mobil enhed. Væddemålene må gerne sættes via en mobil enhed.
  • Kun spil efter tilmelding tæller med.
  • Dine kvalificerende spil skal alle være til minimum odds 1.20.

I aften kan du bl.a finde nogle gode spilmuligheder i Serie A og La Liga. I Serie A møder skrantende Inter hjemme Udinese i en kamp, som er livsvigtig for milaneserne, hvis de skal holde liv i drømmen om europæisk fodbold i næste sæson. I La Liga står den på hele fire kampe, og bl.a. på opgøret mellem Real Sociedad og Valladolid. Real Sociedad spiller også for europæisk deltagelse, mens Valladolid kæmper for at undgå nedrykning. Hvis du er mere til hjemlig fodbold, så står den på et opgør mellem det suveræne førerhold Hobro og Silkeborg i NordicBet-ligaen. Alt i alt bør der altså være en pæn chance for, at du kan finde fem spil-objekter til dette lækre tilbud.

Læs vores anmeldelse af Unibet lige her.

Opret konto hos Unibet lige her.

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus