Brian Laudrup tror at Danmark taber til Frankrig

Brian Laudrup tror at Danmark taber til Frankrig

Brian Laudrup tror at Danmark taber knebent til Frankrig i søndagens venskabskamp i St. Etienne. Det danske landshold kan meget vel gå hen og tabe med præcist ét mål og det resultat giver faktisk et ganske pænt afkast. Du får odds 3.60 på at det danske landshold taber med en enkelt pind. Se Brian Laudrups tre bedste spilforslag til weekendens EM-kvalifikations- og venskabskampe.

Holland – Tyrkiet

Holland-Tyrkiet odds fra Unibet

To hold, der begge er under pres efter en skidt start på kvalifikationen. Begge har tabt til Tjekkiet og Island – og især tyrkerne er nærmest piskede til at få et resultat i Amsterdam, hvis ikke EM skal være tabt allerede nu. Holland har også haft svært ved at leve op til de gode resultater i Brasilien sidste sommer og det virker stadig ikke som om, at Guus Hiddink har fundet den rigtige opskrift på succes endnu. For Tyrkiet vil uafgjort være et acceptabelt resultat, men holdet har det traditionelt svært på udebane og mod et hollandsk mandskab, der skal frem på banen, bliver det svært for dem at holde nullet. Holland har, selvom de er uden Van Persie og Robben, så megen offensiv kvalitet, at de nok skal få scoret. Men Tyrkiet har fået Hakan Calhanoglu tilbage på landsholdet efter nogle interne skærmydsler mellem ham og Gökhan Töre nu er bilagt – og det betyder at Tyrkiet nu pludseligt har fået en af Europas bedste frisparkskytter. Og det kan næppe undgås, at Leverkusen-spilleren vil få nogle chancer på dødbolde, som han har vist sig dygtig til at udnytte. Holland-Tyrkiet spilles lørdag d. 28. marts kl. 20.45 og kan ses direkte på 6’eren.

Spilforslag: Begge hold scorer – 2.02

Spil på Holland-Tyrkiet her

 

Frankrig – Danmark

Frankrig-Danmark odds fra Unibet

På den ene side er dette en god lejlighed til at få målt sig med et af de bedste landshold i Europa. På den anden kan vi risikere, at Frankrig vil straffe danske forsvarsfejl – som dem, der var lidt for mange af mod USA – endnu mere nådesløst end amerikanerne gjorde i Århus. Frankrig kunne godt tænkes at ville eksperimentere efter deres nederlag til Brasilien og måske give deres allerstørste stjerner en pause mod Danmark. Det skal vi nok håbe på, for selvom der var mange positive aspekter ved kampen mod USA, fik vi også set, at der stadig mangler en del, før Danmark kan matche sig mod Europas bedste. Vores chance bliver, at Frankrigs fokus i denne weekend helt og aldeles har været rettet mod Brasilien-kampen i Paris og at vores kamp i St. Etienne, derfor nok bliver med et fransk landshold, hvor der skal foretages nogle eksperimenter på mange af pladserne. Vi må nok bare erkende, at selv Frankrigs B-kæde er stærk og at danskerne skal finde nogle ekstra frem, hvis vi skal have mere end erfaringen med hjem. Jeg tror, at vi kan stå imod et godt stykke ad vejen, men at det stadig ender med en smal fransk sejr. En ting er at tabe til Brasilien. At man bagefter får et dårligt resultat mod Danmark, vil være helt uacceptabelt for franskmændene. Frankrig-Danmark spilles søndag d. 29. marts kl. 21.00 og kan ses direkte på Kanal 5.

Spilforslag: (0-1) X – 3.60

Spil på Frankrig-Danmark her

 

Portugal – Serbien

Portugal-Serbien odds Fra Unibet

Det serbiske landshold er en underlig størrelse: Så mange gode spillere fra europæiske topklubber; så lidt disciplin, når de er samlet som landshold. Og så er der Portugal, hvis succes ene og alene synes at hvilke på skuldrene af Cristiano Ronaldo. Uden ham, er Portugal et ganske ordinært hold. Med ham, et mandskab, der kan slå de fleste andre nationer. Vi så det mod Danmark i Købe havn – og vi har set det utallige gange for Real Madrid: Når en kamp er på vippen, kan man regne med, at Ronaldo træder til og bliver kampafgørende. Det tror jeg også vil ske her, for Serbien vil blive svære at nedbryde, men er der én der kan, er det Cristiano Ronaldo. Portugal-Serbien spilles søndag d. 29. marts kl. 20.45.

Spilforslag: Cristiano Ronaldo scorer i kampen – 1.94

Spil på Portugal-Serbien her

Opret konto hos Unibet og få Brian Laudrups spiltips gratis hver uge