Få 50 kr. freebet til håndbold-EM

Få 50 kr. freebet på håndbold-EM af Danske Spil

Håndbold-EM er i fulde omdrejninger og der er store forventninger til de danske drenge. Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, er klar med et lækkert lille tilbud til dig, som vil krydre de spændende kampe ved EM med lidt betting. Spil 50 kr. på en hvilken som helst kamp på Oddset, og modtag et 50 kr. freebet til håndbold-EM.

Spil uden risiko på håndbold-EM

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og spil et spil for mindst 50 kr. på en hvilken som helst kamp (fodbold, håndbold, ishockey – det er helt op til dig). Spillet skal være et pre-match væddemål – livebets tæller ikke med.
  • Du er nu berettiget til et 50 kr. freebet til håndbold-EM. Når du efterfølgende spiller på en række der indeholder mindst én kamp fra håndbold-EM, så vil du kunne vælge dit freebet som indsats. Indtast 50 kr. i beløbsfeltet. Husk at klikke på ‘freebet’ ovenover Køb spil-knappen, og vælg dit freebet inden du køber dit spil. Se nedenstående grafik.

Tag imod tilbuddet om freebet på 50 kr. her

Det med småt

  • Et freebet hos Danske Spil betyder, at du får lov til at beholde overskuddet – ikke indsatsen. Spiller du f.eks. dit freebet på en kupon til odds 4.00, så kan du beholde 150 kr. (200 kr. gevinst – 50 kr. indsats).
  • Tilbuddet gælder indtil søndag d. 31. januar 2016, når den sidste kamp ved håndbold-EM spilles.

Få et 50 kr. freebet af Danske Spil til håndbold-EM

Håndbold-EM 2016 spilles i Polen i perioden 15. – 31. januar. Danmark er sammen med Frankrig og Spanien de tre store favoritter til at løbe med titlen. Hjemmeholdet Polen vurderes også til at have en god mulighed for at kunne blande sig i favoritfeltet.

Hos det danske landshold skal man som altid lægge mærke til Mikkel Hansen, som vurderes til at være en af verdens tre bedste spillere. I målet er der også store forventninger til Niklas Landin, som absolut også må siges at være absolut verdensklasse. Den danske landstræner Guðmundur Guðmundsson kan i hvert fald trække på en trup sprængfyldt med kvalitet, og det bliver spændende at se, om holdet kan gøre det bedre end sidste års sølvmedalje ved VM i håndbold. Du kan se alle Danmarks kampe direkte på TV2.

Spil risikofrit på det danske håndboldlandshold under EM i Polen