Gratis Australian Open livestreaming hos spiludbyderne

Se Sharapova og alle de andre med gratis Australian Open livestreaming hos spiludbyderne

Følg alle kampene fra Down Under med gratis Australian Open livestreaming hos spiludbyderne. I de næste to uger er der masser af verdensklasse-tennis fra Melbourne og du kan se gratis med. Læs mere om hvordan du kan nyde Djokovic, Federer, Serena og Sharapova ganske gratis – det er så simpelt som det kan blive.

Sådan kan du se gratis Australian Open livestreaming

Opret en konto hos en af følgende spiludbydere:

Sørg blot for at have penge på din konto, og du kan nu frit vælge mellem et hav af kampe fra Melbourne. Kræver det virkelig ikke mere? Nej, du skal blot have en konto med penge på, og så er du klar til verdensklasse-tennis fra Rod Laver Arena.

Live-stream alle kampene fra Melbourne her

Det bedste af det hele? Normalt har livestreams på nettet en markant forsinkelse, men forsinkelsen på spiludbydernes livestream er ganske minimal. Du kan sagtens benytte dit livestream til at livebette. Vi vurderer, at der max er ti sekunders forsinkelse, og det må siges at være ganske godkendt, når man tænker på, at signalet skal hele vejen fra Melbourne og hjem på din device. Signalet er faktisk hurtigere end det du får via dit tv – f.eks. Eurosport.

Det er ikke kun på din laptop at du kan følge verdens bedste tennis spillere kvit og frit i januar. Ovenstående spiludbydere giver dig også muligheden for at se kampene på en mobil enhed – dvs. smartphone eller tablet.

Gratis Australian Open livestreaming hos Oddset

Er du interesseret i at læse mere om gratis livestreaming, så læs med her. Hos spiludbyderne kan du også ganske gratis se Bundesligaen, La Liga, Serie A, NBA-basket og meget mere.

(Artikelfoto: Tim Wang / Flickr)

Få dit første spil på mobil eller tablet hos Unibet ganske uden risiko