Få odds 33 på Jakob Fuglsang som vinder af Touren

Få odds 33 på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France 2017

Jakob Fuglsang er efter sin flotte sejr i Critérium du Dauphiné 2017 blandt favoritterne til at vinde Tour de France 2017. Ja, faktisk vurderer oddssætterne, at der blot er fire ryttere som har større chancer for at vinde touren end den danske Astana-rytter. Spiludbyderen Unibet er klar med et særdeles fint spil til patriotiske Jakob Fuglsang-fans: Få odds 33 på dansk sejr i Tour de France 2017 (det regulære odds er blot 17 – du må maksimalt satse 50 kr.). Dermed får du mulighed for at spille på den danske klassementsrytter til gigantiske odds. Læs mere i nedenstående linjer, og du har lynhurtigt spicet Le Tour betragtelig op.

Sådan får du odds 33 på Jakob Fuglsang i Tour de France 2017

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt – tilbuddet gælder nemlig for både nye og eksisterende kunder.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud og tilmeld dig. Kampagnesiden hedder “Vi fordobler din gevinst på Fuglsang!” og findes nemt på hjemmesiden eller i app’en.
  • Du modtager dit Profit Boost to hverdage efter din tilmelding. Spiludbyderen krediterer disse Profit Boosts manuelt, så undlad at vente til allersidste sekund.
  • Spil 50 kr. på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France 2017. Når du afgiver dit væddemål så husk at klikke på “Bonustilbud” på din spilkupon. Med ét trylles odds 17 om til odds 33. Klik på “Placer væddemål” for at bekræfte dit spil. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet dette tilbud. Alle penge er cool cash og ikke underlagt nogen krav.

Få forhøjede odds på Fuglen her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Tilbuddet løber indtil fredag d. 30. juni 2017 kl. 12.00.
  • Du kan maksimalt spille 50 kroner med dit Profit Boost.
  • Der er ingen gennemspilskrav eller anden fikumdik ved dette tilbud.

Få odds 33 på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France 2017

Jakob Fuglsang vandt på imponerende vis to etaper under Critérium du Dauphiné 2017 i tillæg til den samlede sejr, og vi er der mange der håber, at det blot er starten på en række flotte præstationer for Fuglen. I det franske etapeløb satte danskeren bl.a. to af Tourens største favoritter på plads; Chris Froome og Richie Porte. I 2013 opnåede Jakob Fuglsang sin hidtil bedste placering i Tour de France med en syvendeplads, og chancerne for at gøre det bedre i år må siges at være eksploderet de sidste par uger. Chris Froome stod over i årets Giro for at forberede sig på Touren, mens Nairo Quintana gjorde en halvsløj figur i Italien. Derfor må briten siges at være ret stor favorit til at vinde sin fjerde tour. Bookmakerne gør Richie Porte til andenfavorit, mens veteranen Alberto Contador vel kun kan overraske til odds 15.

Tour de France 2017 begynder lørdag d. 1. juli i Düsseldorf med en 13 km lang enkeltstart. Søndag d. 23. juli ruller de 22 hold ind på Champs-Élysées. Du kan se samtlige etaper direkte på TV2 og Eurosport.

Unibet er klar med flere kampagner i forbindelse med verdens største etapeløb. Du kan bl.a. spille på vinderen af Touren og optjene freebets á 20 kr. for hver dag din rytter kører i den gule førertrøje. Læs mere om denne kampagne på spiludbyderens hjemmeside. Læs også mere om spiludbyderens 1.500 kr. velkomstbonus eller 100 kr. risikofrie mobilspil.

(Artikelfoto: filip bossuyt / Flickr)

Lige nu: Besøg Unibet og få kæmpe odds på Fuglsang under Touren